INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Răzvan Marin precum Cristiano Ronaldo: gol din lovitură liberă de la 30 de metri + reușită din penalty! Standard a făcut-o campioană pe Genk

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 23:21

Răzvan Marin a marcat două goluri în meciul Standard Liege - Club Brugge, 2-0. După acest meci, Genk s-a proclamat campioană, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Mijlocașul Răzvan Marin, 22 de ani, care va pleca la Ajax la finalul acestui sezon, a fost omului meciului, marcând ambele goluri ale lui Standard.

Răzvan Marin, care a fost integralist, a deschis scorul în minutul 68, din penalty.

Marin a marcat golul de 2-0 în minutul 90. Românul a avut o superexecuție, din lovitură liberă, de la 30 de metri. Mingea s-a dus perfect, la colțul lung, cu un efect ce amintește de loviturile lui Cristiano.

 

Vezi AICI VIDEO cu golurile lui Răzvan Marin

„Sunt fericit pentru aceste trei puncte. Vom da totul pentru a termina pe locul 3. Vreau să fiu sănătos și în formă și să văd ce va fi sezonul viitor la Ajax”, a declarat Răzvan Marin.

„A dat-o precum Cristiano Ronaldo, cu șiretul” Mirel Rădoi

Genk a făcut 1-1 cu Anderlecht și, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, a devenit matematic campioană, având 4 puncte peste Club Brugge.

Vezi aici clasamentul din Belgia

Răzvan Marin ratează EURO 2019?

Mirel Rădoi, selecționerul României, a spus că Răzvan Marin ar putea rata Euro 2019, 16-30 iunie, din Italia și San Marino.

„Nu știu dacă Răzvan Marin va veni la lot. Trebuie să vorbim cu Ajax și să vedem dacă-l lasă. Cluburile nu sunt obligate să lase jucători la Campionatul European de tineret. Vom vedea ce va fi. E o situație în care el nu are un cuvânt de spus”, a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Mai 2019, 12:24

golul din lovitura libera e capodopera ! e clar, liderul noii generatii Razvan. si-a depasit deja cu mult tatal.

adicn
adicn  •  17 Mai 2019, 12:12
Postat de bombon pe 17 Mai 2019, 08:27

Daca ar fi mers la FCSB, la ora asta se faceau intelegeri pentru un imprumut la Academica Clinceni ca sa aiba meciuri in picioare.

Da, exact ca Man sau Coman...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Mai 2019, 12:05

sigur a facut-o Standard campioana pe Genk si nu s-a facut Genk singura campioana cu un parcurs fantastic in playoff. vai de capul vostru, fitzuicari 2 la 1 leu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează