INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, prestație ștearsă la Napoli: „A fost în umbră”. Notele primite din partea jurnaliștilor italieni

Răzvan Marin, în Napoli - Cagliari // foto: Guliver/gettyimages
Răzvan Marin, în Napoli - Cagliari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 09:26 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 09:40

Răzvan Marin (25 de ani) a fost integralist în meciul dintre Napoli și Cagliari din Serie A, scor 2-0, prestația sa fiind una ștearsă.

Duminică seara, Napoli a ajuns la 6 victorii consecutive în acest început de sezon. Acasă, pe stadionul „Diego Armando Maradona”, elevii lui Luciano Spalletti au trecut de Cagliari, la care Răzvan Marin a fost integralist.

Răzvan Marin, prestație ștearsă în Napoli - Cagliari 

Românul nu a reușit să se impună la mijlocul terenului. Marin a avut 42 de atingeri, 26 de pase reușite din 31 încercate (84% acuratețe) și două centrări reușite. Ofensiv, nu a contat deloc, având 0 șuturi la final de partidă. În plus, a pierdut balonul de 11 ori.

Ca atare, notele pe care Marin le-a primit din partea jurnaliștilor italieni nu au fost foarte mari. Publicația CagliariNews24 i-a acordat nota 5 mijlocașului: „A fost punct de sprijin pentru Joao Pedro, dar a atins foarte rar mingea, Napoli l-a forțat să-și micșoreze raza de acțiune și nu a putut să ajute pe faza ofensivă”.

Tot 5 a primit și de la Goal, în timp ce Tuttomercatoweb i-a oferit 5,5: „A fost omul lui Fabian Ruiz, dar nu i-a creat prea multe probleme mijlocașului spaniol. A fost în umbră și din punctul de vedere al finalizării”.

Răzvan Marin a jucat în toate cele 6 meciuri ale lui Cagliari în acest sezon de Serie A, adunând 3 pase decisive.

Rezumatul VIDEO al meciului Napoli - Cagliari 2-0 

Napoli a câștigat cu Cagliari grație golurilor înscrise de Victor Osimhen (minutul 11) și Lorenzo Insigne (57, penalty). Napolitanii au 6 victorii în acest început de sezon, cu un golveraj răsunător, 16-2. Napoli dă și unul dintre golgheterii începutului de sezon. Victor Osimhen are 4 goluri, la fel ca Joao Pedro, de la Cagliari.

Pentru Cagliari și Răzvan Marin urmează un meci pe teren propriu cu Venezia, pe 1 octombrie. Cu o victorie, Cagliari ar ajunge la 5 puncte.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

„Împăratul” Terim, prima reacție despre golul lui Moruțan și prestația românilor

Ce au făcut stranierii în weekend | Moruțan și Cicâldău au adus victoria pentru Galatasaray + Mihăilă, assist la Parma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează