INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Răzvan Ochiroșii poate prinde un transfer important la 26 de ani! E dorit de echipa care a umilit Real Madrid în Cupa Regelui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 14:45

Fostul fotbalist stelist Răzvan Ochiroșii (26 de ani), care a jucat în ultimele două sezoane la echipa CS Guijuelo, din liga a treia spaniolă, este foarte aproape de semnarea unui contract cu gruparea Alcorcon, din al doilea eșalon din Spania, informează deportedealcorcon.com.

Potrivit sursei citate, Ochiroșii s-a despărțit deja de formația Guijuelo. "Deși nu este încă oficial, aducerea fotbalistului este rezolvată", notează jurnalul spaniol.

Alorcon se află, cu patru etape înainte de finalul sezonului, pe locul zece în clasamentul ligii secunde din Spania, cu 51 de puncte.

Alcorcon.com are șanse de accedere în play-ff-ul de promovare în prima ligă, diferența față de ultima echipă aflată pe o poziție de play-off, Real Zaragoza (locul 6), fiind de șase puncte.

Real Madrid a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei Regelui de Alcorcon, scor 1-4. În tur micuța echipă care se afla atunci în Liga a 4-a cîștigase cu 4-0, iar pe Santiago Bernabeu a pierdut la limită, scor 0-1. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raducallin
raducallin  •  20 Mai 2015, 15:40

Asta e chiar atat de slab ca nici la Otelul nu a mai avut loc ?

bertino
bertino  •  20 Mai 2015, 15:23

Tare de tot transferul, din Liga a-3-a trece in Liga a-2-a. Oricum, multumim GSP ca ne mai informeaza de soarta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează