INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Presa din Italia scrie că Daniel Boloca a intrat pe lista lui Lazio, alături de alte două nume grele

Daniel Boloca a fost chemat în decembrie la un stagiu de pregătire cu un lot secund al Italiei / foto: Guliver/Getty Images
Daniel Boloca a fost chemat în decembrie la un stagiu de pregătire cu un lot secund al Italiei / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 11:55 / Actualizat joi, 30 martie 2023 13:35

Variantă-surpriză înaintată azi de presa italiană: Daniel Boloca (24 de ani) românul care evoluează pentru Frosinone, în Serie B, s-ar afla pe lista lui Lazio! Italienii sunt în căutarea unui mijlocaș, mai ales că riscă să-l piardă în vară pe Sergej Milinkovic-Savic, fotbalistul aflat în atenția mai multor cluburi de top. 

Lazio și-a întins serios antenele în piață, conștientă că va fi din ce în ce greu să-l păstreze pe Milinkovic-Savic, sârbul ademenit de nume importante precum Arsenal sau Newcastle. 

Publicația Sport Italia scrie că formația de pe Olimpico îi are în fruntea listei de achiziții pe Piotr Zieliński de la Napoli și pe Gedson Fernandes de la Beșiktaș, dar sursa citată notează că printre fotbaliștii urmăriți de laziali s-ar afla și Daniel Boloca, fotbalistul care a provocat discuții aprinse în România odată cu refuzul de a mai veni la naționala lui Edi Iordănescu. 

Daniel Boloca, în vederile lui Lazio

În ultimele două luni, Boloca a fost punct fix la mijlocul lui Frosinone, liderul ligii secunde italiene, și ar putea ajunge în Serie A la vară. Rămâne de văzut dacă în tricoul actualei echipe sau în cel al lui Lazio, echipa aflată pe locul secund în „Il Calcio”. 

Boloca e cotat de Transfermarkt la 1,4 milioane de euro, mult sub celelalte nume ochite de Lazio: polonezul Zielinski valorează 40 de milioane de euro, în timp ce portughezul Gedson Fernandes are o cotă de 9 milioane de euro pe site-ul de specialitate amintit. 

Daniel Boloca nu mai vrea să audă de naționala României

Debutat de Edi Iordănescu la acțiunea din noiembrie 2022, Daniel Boloca a decis să nu mai joace pentru România. El s-a supărat că nu a fost folosit decât pe finalul meciului cu Slovenia (min. 84), dar a rămas apoi pe bancă în partida cu Moldova. 

Chemat în decembrie la un stagiu de pregătire cu un lot secund al Italiei, de Roberto Mancini, jucătorul a decis să aștepte o ocazie să joace pentru peninsulari.

La finalul anului trecut, Daniel Boloca a vorbit cu Gazzetta dello Sport despre viitorul său: „Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. Dar nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil acolo”. 

„Dorința mea e să joc pentru Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. Dacă Mancini mă cheamă din nou, voi răspunde prezent”, a afirmat Boloca. 

VIDEO George Simion, ironic la adresa jucătorilor care refuză naționala: „Coubiș, Boloca? Ăștia joacă fotbal?”

Citește și alte știri de actualitate: 

Dorit de Al-Khelaifi la PSG, Jose Mourinho a luat decizia finală: indiciul care-l dă de gol

PSG face legea în Ligue 1! Dă cele mai mari salarii » Un singur intrus în „primul unsprezece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
inshallah
inshallah  •  30 Martie 2023, 17:53
Postat de Cormiz pe 30 Martie 2023, 13:26

Are cineva articolul de acum câțiva aniin care Dragomir declara ca Becali a pus ilegal mana pe Steaua, și ca Steaua aparține exclusiv Armatei? Ar merita republicat ca să vedeți fățărnicia unor personaje. Nu sunt nici stelist nici fecesebist însă iubesc adevărul.

nici stelist nici fecesebist, dar csaist

inshallah
inshallah  •  30 Martie 2023, 17:51

inventeaza italienii, cum inventati si voi

danut.petnaise
danut.petnaise  •  30 Martie 2023, 16:40

Aceleași "surse" afirmau că fotbalistul de la fcsb, numit Compagno, va fi convocat la naționala Italiei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează