INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Reacția lui Boloni după o victorie de senzație în Belgia: "Trebuie să oferim alt joc în iarbă"

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 14:17

Ladislau Bölöni este după prima victorie la Antwerp, 1-0 cu Gent: "Un start extraordinar pentru o echipă venită din liga a doua. Dar am văzut și multe greșeli care sunt pedepsite în mod normal la acest nivel".

Cu Loți Bölöni, nou promovata Antwerp e pe locul 4, având 4 puncte în primele două etape: 0-0 cu Anderlecht și 1-0 la Gent, prima victorie a lui Antwerp în această deplasare după 23 de ani. "Sunt mândru de rezultat, mândru de implicarea și dăruirea băieților, de organizarea noastră pe teren. Realizez însă că, în viitor, trebuie să oferim alt joc în iarbă, un joc mai bun", a declarat tehnicianul în vârstă de 64 de ani.

Antrenorul a și zâmbit la conferință: "Să nu fim totuși atât de negativi. E un start extraordinar pentru o echipă venită din liga a doua, nu? Momentan, e cel mai ridicat nivel al nostru. Am construit un zid dificil de fisurat. Colectiv, suntem puternici".

O mică înțepătură la final: "Am simțit o mare dorință de victorie la jucătorii mei, dar am văzut și multe greșeli care sunt pedepsite în mod normal la acest nivel". 

"Antrenorul ne-a pregătit bine mental și fizic, iar disciplina în joc e totală. Suntem gata să rezistăm mai mult de 90 de minute" Faris Haroun, mijlocaș Antwerp

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează