INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Reacția lui Chiricheș după ce și-a prelungit contractul cu Napoli + va încasa un salariu de invidiat

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 10:41

Fundașul român a confirmat reînnoirea acordului cu Napoli până în 2022: "Sunt fericit și mândru să continui în acest tricou". Il Mattino scrie că Vlad va câștiga anual 2 milioane de euro plus bonusuri. 

Ținut pe tușă de pe 9 februarie, din cauza unei leziuni musculare, Chiricheș a folosit pauza pentru a încheia negocierile pentru prelungirea cu două sezoane a contractului care expira în 2020.

"Sunt fericit și mândru să continui în tricoul lui Napoli. Sper să fie încă patru ani de glorie pentru echipă, oraș și fani", a postat Vlad pe contul de Instagram, unde apare și poza alături de agentul Pietro Chiodi și vicepreședintele De Laurentiis jr.

Egalul lui Koulibaly

Cotidianul local Il Mattino confirmă creșterea salarială asigurată fundașului român, aproape 20 de procente, ce trece de la 1,7 milioane la 2 milioane de euro plus bonusuri de performanță și prezențe.

Îl egalează pe Koulibaly, cel căruia îi ia locul la nevoie, și are cu 100.000 mai puțin ca Albiol, celălalt stoper titular al echipei lui Sarri. Chiricheș s-a antrenat vineri separat și speră să se recupereze pentru partida cu Inter de duminica viitoare.

8 meciuri
a prins în acest sezon Vlad Chiricheș, jucând 673 de minute în total la Napoli. Fără gol și assist

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează