INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Reacția lui Pantilimon după transferul la locul 15 din liga secundă engleză: "E un club imens! Aici e istoria"

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2018 11:37

Portarul Costel Pantilimon, care împlinește azi 31 de ani, a plecat de la Deportivo La Coruna și a fost împrumutat de Watford la Nottingham Forest, locul 15 în liga secundă engleză.

Nicăieri nu mai pare să-și găsească locul Costel Pantilimon. Din iulie 2014, de când și-a luat zborul de la Manchester City, a schimbat patru echipe. După City, un sezon și jumătate la Sunderland încheiat rău, fiind îndepărtat de managerul Allardyce. La Watford, a avut foarte puține șanse și, după încă un an și jumătate, a plecat în Spania, la Deportivo, unde a dezamăgit și s-a întors în Anglia în doar șase luni. 

La clubul cu care era sub contract, Panti ar fi fost al 3-lea goalkeeper, după Gomes și Karnezis, așa că s-a mutat din nou. Semnând în ultima zi de mercato cu Nottingham Forest și sărbătorind cei 31 de ani împliniți azi printre "pădurari". Va rămâne până la sfârșitul stagiunii.

"Aici e istoria, sunt fericit că fac parte dintr-un club imens. Am vrut să joc din nou în Anglia, mă bucur că managerul Karanka m-a vrut în echipa lui, el a fost cheia deciziei mele. Sper ca, împreună cu băieții, să ajut Nottinham să fie tot mai bună. Să creștem în joc și să urcăm în clasament", au fost primele cuvinte ale lui Pantilimon la Nottingham

O legendă ajunsă pe locul 15 în liga secundă

La sfârșitul anilor '70, Nottingham Forest era un nume mare în Anglia și fotbalul european. Cu faimosul Brian Clough manager și cu un supercvartet în iarbă, Peter Shilton - Viv Anderson - Trevor Francis - Tony Woodcock, "pădurarii" nu doar că au cucerit titlul în Anglia (1978), dar au și câștigat doi ani la rând Cupa Campionilor Europeni (1979, 1980).

Acum însă, Nottingham e pe locul 15 în Championship. Și, după ce a învins-o pe Arsenal în turul 3 al FA Cup (4-2), a fost eliminată imediat de Hull (D2, 1-2)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  01 Februarie 2018, 14:50

Succes Panti !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează