INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Record negativ al carierei pentru Ionuţ Radu » Portarul nu mai prinde nici banca de rezerve la Parma

Ionuț Radu (23 de ani) nu a fost inclus în lotul de 19 jucători al Parmei pentru meciul de astăzi, cu Atalanta
Ionuț Radu (23 de ani) nu a fost inclus în lotul de 19 jucători al Parmei pentru meciul de astăzi, cu Atalanta

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 17:49 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 18:21

Ionuț Radu (23 de ani) nu a fost inclus în lotul de 19 jucători al Parmei pentru meciul de astăzi, cu Atalanta. 

Tare neinspirat a fost Ionuţ Radu când a ales să se transfere la Parma! Portarul de 23 de ani credea că va fi prima variantă a lui Roberto D'Aversa, după ce titularul Sepe s-a accidentat grav, dar s-a păcălit. Antrenorul gialloblu l-a preferat pe Colombo şi l-a ţinut mereu rezervă, iar la restartul postpandemie situaţia s-a deteriorat mai rău. 

Ionuț Radu nu mai prinde lotul

N-a mai prins lotul decât cu Torino, Genoa şi Inter, apoi Sepe s-a refăcut şi a ajuns în tribună, dar nu pe banca de rezerve din era COVID-19. Nici la meciul cu Atalanta, de astăzi, nu este inclus pe lista de 19. A noua oară la rând când D'Aversa l-a exclus. Niciodată în cariera sa de la seniori nu i s-a mai întâmplat!

Acceptă să stea pe margine şi la Inter?

Precedentul record negativ îl stabilise în Serie B, la Pescara, când în primăvara anului 2018 lega opt partide neconvocat, tot fără a fi accidentat, între care una ratată din cauza chemării la naţionala U21. Ajuns al treilea goalkeeper, Ionuţ Radu nu mai contează la Parma, doar se antrenează şi aşteaptă să se termine campionatul pentru a reveni la Inter. 

Problema e că, deşi şi-a cumpărat casă în Milano, nu ştie dacă Antonio Conte îl vrea ca rezervă a lui Handanovici sau dacă el acceptă acest statut după ce n-a apărat atâta timp! În iarnă, alungat de revenirea lui Perin la Genoa, unde se descurcase foarte bine, a tras biletul necâştigător.

220 de zileau trecut de la ultimul meci jucat de Ionuţ Radu, integralist pe "Meazza" la 0-4 cu Inter, echipa de care aparţine. În total are 1.740 de minute la Genoa în acest sezon

36este procentul cu care s-a prăbuşit cota portarului pe transfermarkt.de din decembrie 2019 până în aprilie 2020. De la 15 milioane la 9,5 milioane de euro, trendul continuând

VIDEO Rădoi, despre incertitudinile legate de Tătărușanu și revenirea lui Radu la Inter

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

FOTO Leo Messi a apărut pe afișul oficial al meciului dintre Inter și Napoli! Cât de aproape e transferul?

FIFA, ce gafă! Postarea despre Ronaldo care a enervat un star de la Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
423258808224442
Ion Vasile  •  28 Iulie 2020, 20:35

Așa se întâmplă când ai aroganta și te crezi super portar .

amicu
amicu  •  28 Iulie 2020, 19:35

Mai bine te-ai orienta către o echipă din serie B. Dar trebuie sa aperi bine sa prinzi apoi serie A

mihai_bn
mihai_bn  •  28 Iulie 2020, 18:47

Copile, du-te undeva unde să joci! La Inter nu cred că vei apuca să joci în următoarea stagiune, în ciuda faptului că Handanović are 36 de ani. Agentul tău ar trebui să-ți găsească o echipă la care să te impui ca titular, chiar și în liga a doua din Italia. Din păcate, în ziua de azi impresarii se uită exclusiv la interesul lor financiar, iar interesul fotbalistic al jucătorului e lăsat pe planul doi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează