INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic, furios după un eșec umilitor: "Acum trebuie să bag celălalt portar, care e mult prea gras!"

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 12:24

Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron,s-a supărat pe goalkeeperul Jean Butez, care a greșit la două goluri și a fost eliminat în meciul cu Charleroi, scor 2-5.

Bucuria și ironiile lui Mircea Rednic au durat o săptămână la Mouscron. "Toată lumea glumea pe seama noastră înaintea campionatului. Că vom retrograda, că voi fi primul antrenor dat afară... Am dovedit că nu suntem o glumă", spunea antrenorul după victoria cu 1-0 de la Oostende.

Sâmbătă, echipa sa, care a evitat în ultima clipă retrogradarea sezonul trecut, a fost doborâtă de Charleroi chiar acasă. 2-5! Și Rednic a devenit furios, certându-l pe portarul Jean Butez, după două erori și eliminarea din minutul 82. Francezul pe care el l-a titularizat în locul lui Logan Bailly, întors supraponderal la Mouscron după vacanță.

"Un portar reprezintă 50% dintr-o echipă. Jean a apărat bine cu Oostende, dar a făcut prea multe erori sâmbătă", a declarat tehnicianul. "Și acum, trebuie să joc la Lokeren cu celălalt goalkeeper, Bailly, care e mult prea gras". 

Două minute la monitor pentru un penalty

În prelungirile meciului de la Mouscron, când Charleroi avea deja 3-0, arbitrul Wim Smet nu a știut dacă să dicteze penalty la căderea lui Olinga. Și a stat două minute în fața monitorului de la marginea terenului pentru a vedea reluarea fazei. În cele din urmă, a dat 11 metri. Transformat de Bolingi.

48 de meciuri (3 acasă și 3 în deplasare pentru fiecare echipă) din prima fază a campionatului belgian vor avea ajutorul VAR (Video Assistant Referee).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  06 August 2017, 17:34

Daca e gras atunci ocupa mai mult din spatiul portii=> mai putin loc pentru minge de a trece. :D

westfield
westfield  •  06 August 2017, 16:57

Doar Strambu stie adevaratul mers al trenurilor...

calinescu_
calinescu_  •  06 August 2017, 16:28

RECIPROCITATI ,STRAMBULE ....!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează