INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCHIMBĂRI LA HAZAR

Rednic îşi pierde golgeterul! Exod de jucători la Hazar

Hazar isi pierde golgeterul
Hazar isi pierde golgeterul

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 18:28

Chiar dacă a marcat 8 goluri în sezonul care tocmai s-a încheiat şi a devenit golgeterul azerilor de la Hazar Lankaran, aventura lui Winston Parks la echipa antrenată de românul Mircea Rednic a ajuns la final. " Puriul" a decis să nu prelungească înţelegerea cu atacantul costarican.

Winston Parks a ajuns în vara anului trecut în Azerbaidjan, de la Timişoara, şi a intrat repede în graţiile suporterilor, datorită golurilor marcate în poarta rivalelor. Fostul jucător al bănăţenilor nu este singurul care se pregăteşte să părăsească echipa lui Rednic, înaintea lui fiind puşi pe liber şi Ruslan Poladov, Niculae Muşat, Cosmin Frăsinescu, Hristu Chiacu şi Fabian Veldwijk (director sportiv), conform site-ului oficial al clubului.

Hazar a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea, în spatele celor de la Neftci Baku, dar şi-a adjudecat Cupa Azerbaidjanului, calificîndu-se în preliminariile Europa League. Succesul i-a adus lui Rednic şi prelungirea contractului pînă în 2013.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Iunie 2011, 17:23

pe cine intereseaza ma ce se intampla la Lankaran,uitati-va si voi in poza cum arata stadionul si ce de lume in tribune????? cam ca la divizia B la noi

dreamer123
dreamer123  •  27 Iunie 2011, 04:15

vorbiti de lankaran de parca ar fi cel putin barcelona..pe cine intereseaza ce combinatii face puriul pe acolo ? a luat valiza de la dinamo si acum trage pe azeri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close