INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rednic l-a luat pe Doman la Khazar Lankaran!

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Deşi a fost dorit de Dinamo şi Unirea Urziceni, Doman a ales echipa lui Mircea Rednic,  Khazar Lankaran, din Azerbaijdan, iar FC Argeş va primi 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 22 de ani.

"Cătălin Doman nu mai este la noi, a plecat în această dimineaţă în Azerbaijan, la echipa antrenată de Mircea Rednic”, spuneau jucătorii de la FC Argeş înaintea antrenamentului de astăzi.

Dorit în această vară de mai multe echipe, Doman este cunoscut ca fiind nonconformist; se certa cu suporterii, arbitrii şi colegii, motiv pentru carte a fost sancţionat de trei ori, amendat şi trimis la echipa a doua.

Deşi a fost dorit de Dinamo şi Unirea Urziceni, Doman a ales echipa lui Mircea Rednic Khazar Lankaran, din Azerbaijdan, iar FC Argeş va primi 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 22 de ani.

" Cătălin Doman nu mai este la noi, a plecat în această dimineaţă în Azerbaijan, la echipa antrenată de Mircea Rednic”, spuneau jucătorii de la FC Argeş înaintea antrenamentului de astăzi.

Dorit în această vară de mai multe echipe, Doman este cunoscut ca fiind nonconformist; se certa cu suporterii, arbitrii şi colegii, motiv pentru carte a fost sancţionat de trei ori, amendat şi trimis la echipa a doua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  29 Iulie 2010, 17:34

200 de mii in acte mai prietene restul la negru cum la place la romani.

carbonex
carbonex  •  29 Iulie 2010, 16:33

in primul rind va cer scuze de cum scriu am vrut sá ajut un pic pe cei dela timisara dar astia dela gsp nu ma lasa mecul timisoarei poate fi urmari pe internet am scris si adresa dar au sters comentarul meu cautat un pic si osa o gasit "vimeo"

carbonex
carbonex  •  29 Iulie 2010, 16:08

tinyurl.com/3xdhay6 MyPa - FC Timisoara ,live stream TV,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează