INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

Rednic, lăudat în Belgia: "Datorită lui am făcut primii paşi în Europa"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 19:39

Zie Diabate (23 de ani) şi Adrian Cristea (29 de ani) au avut numai cuvinte de laudă în presa din Belgia la adresa lui Mircea Rednic.

"Standard este un club mare, cu o frumoasă istorie şi cu suporteri deosebiţi. Dacă sînt astăzi aici este pentru că Rednic mă cunoaşte bine. Datorită lui am făcut primii paşi în Europa. El are multă încredere în mine şi sper să-i confirm aşteptările prin evoluţiile mele.

Faptul că antrenorul mă cunoaşte nu înseamnă că îmi va face cadouri. Trebuie să mă lupt pentru a-mi cîştiga locul de titular", a mărturisit fundaşul stînga împrumutat pînă în vară de la Dijon, conform rtlsport.be.

"Sînt pregătit să demonstrez să sînt bun"
Acesta a fost completat de mijlocaşul Adrian Cristea, împrumutat şi el de la Petrolul: "Sînt foarte bucuros că mă aflu aici şi sper să devin un jucător important pentru echipă. Îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic, am lucrat cu el la Dinamo şi cîteva luni la Petrolul. Sper să fac lucruri bune cu el aici.

Sînt pregătit să demonstrez că sînt un jucător bun şi să ajut clubul să-şi realizeze obiectivele. Sper să învăţ cît mai repede franceza, să mă ajute în comunicarea cu noii mei colegi", a spus "Prinţul", conform site-ului oficial al clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  29 Ianuarie 2013, 22:44

pai daca i-a adus in belgia ce trebuiau sa faca sa il injure ? inteligent articol , plin de incarcatura , sigur o sa castigi PULItzer anul asta

dead9mm
dead9mm  •  29 Ianuarie 2013, 20:45

Da, interesant... Rednic laudat in Belgia da tot de romani... (sau care au jucat in Romania) Ce penibil acest articol ca multe altele...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează