INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rednic vrea să scape de Stancu! Pus pe lista de transferuri

Rednic nu mai are nevoie de Stancu
Rednic nu mai are nevoie de Stancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 16:07

Echipa antrenată de Mircea Rednic, Hazar Lankaran, a decis să pună 4 jucători pe lista de transferuri, printre care se află şi Stelian Stancu, fostul component al celor de la FC Braşov. După un sezon petrecut în Azerbaidjan, mijlocaşul nu mai este dorit la cîştigătoarea Cupei, cum se arată într-un comunicat emis de clubul din Lankaran.

Jucătorul în vîrstă de 29 de ani are o sumă de transfer de 400.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de şi a mai avoluat pentru Astra, Sportul, Steaua, Timişoara şi FC Braşov.

În acelaşi comunicat, Hazar anunţă şi despărţirea de 3 români, Niculae Muşat, Cosmin Frăsinescu şi Hristu Chiacu, ultimul efectuînd şi un antrenament alături de fosta echipă, Dinamo Bucureşti.

"Hazar Lankaran le mulţumeşte pentru timpul petrecut la echipă tuturor jucătorilor care vor pleca şi le doreşte succes în viitor", scie pe site-ul echipei.

- locul 2 a ocupat Hazar la finalul sezonului trecut şi a cîştigat Cupa Azerbaidjanului sub conducerea lui Mircea Rednic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează