INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Dragomir a semnat cu noua echipă! Internaționalul de tineret era în ultimele 6 luni de contract

Vlad Dragomir, alături de impresarul Cătălin Sărmășan
Vlad Dragomir, alături de impresarul Cătălin Sărmășan

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 11:22 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 12:14

Mijlocașul Vlad Dragomir (21 de ani) a fost oferit în toamnă Sampdoriei, dar i s-a spus că nu-i matur pentru Serie A. Mijlocașul de 21 de ani a semnat cu Virtus Entella.

Vlad Dragomir revine în Serie B, de unde picase cu Perugia. Mijlocașul român, intrat în ultimele 6 luni de contract, a fost vândut de Perugia, echipă ce-l luase gratis de la Arsenal în august 2018. la Virtus Entella, locul 18. 

Vlad Dragomir va juca în Serie B

Internaționalul de tineret, cu 17 jocuri și două goluri marcate în acest sezon de Serie C, fusese oferit în toamnă mai multor echipe, între care Sampdoriei. 

Însă antrenorul Claudio Ranieri l-a refuzat, pe motiv că nu-i matur pentru Serie A! În liga cadetă îi mai avem pe M. Marin (Pisa), Mogoș (Chievo), Stoian (Ascoli), Ad. Petre (Cosenza), Micovschi (Reggina) și Borbei (Lecce).

VIDEO Adrian Mutu, despre criticile primite și despre relația pe care o are cu jucătorii de la România U21

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dan Petrescu, transfer de urgență din Liga 1 după înfrângerea cu Fenerbahce! Îi „fură” lui Becali un jucător cu un milion de euro

EXCLUSIV Doi foști jucători ai Științei, antrenorii uneia dintre cele mai mici națiuni FIFA: l-au înfruntat pe marele Lippi cu micul Guam

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează