INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Reghe Meister » Litex face spectacol în Bulgaria și după ce e condusă! Echipa românului e lider

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 18:19

Litex Loveci a cîștigat greu meciul de pe teren propriu cu Botev Plovdiv, scor 4-2. Echipa românului a fost condusă, însă a revenit și a luat toate cele 3 puncte.

Nelson a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 27. Asprilya a restabilit egalitatea 7 minute mai tîrziu, iar Rojas a dus-o pe Litex în avantaj pînă la pauză.

În minutul 53 Boumal a marcat și el pentru Litex, însă peste 10 minute același Nelson a făcut 3-2, însă echipa românului nu s-a oprit și a mai marcat o dată, în prelungiri.

Litex a urcat pe primul loc în prima ligă bulgară, cu 31 de puncte. E la egalitate cu Ludogoreț și Levski, ultimii avînd și un meci mai puțin.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2015, 09:39
Postat de romeverest pe 28 Noiembrie 2015, 21:54

Ati ajuns, alaturi *** Fanatik, cei mai mari *** ai fam. Reghekampf ! Pe cine credeti ca intereseaza rezultatele lui Reghecampf, si tocmai in campionatul Bulgariei ?

cand era eliminata Steaua, campionatul bulgariei, era cel mai cel mai, mirobolant, extraordinar, fantastic, superjucatori, superbani investiti, echipe profesioniste, patroni adevarati, etc. Acum cand o sa ia campionatul Reghe cu o echipa cu sanse zero la inceputul campionatului si cu buget mult mai mic decat contracandidatele, e nimic. Mi se pare logic. Asa e romanul. Sau ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  28 Noiembrie 2015, 21:54

Ati ajuns, alaturi *** Fanatik, cei mai mari *** ai fam. Reghekampf ! Pe cine credeti ca intereseaza rezultatele lui Reghecampf, si tocmai in campionatul Bulgariei ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  28 Noiembrie 2015, 19:50
Postat de fangigi pe 28 Noiembrie 2015, 19:13

Reghe meister?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pribabil meister-card ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează