INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL WAHDA

Reghecampf a luat încă un român la Al Wahda » Daniel Isăilă a lucrat cu el

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 14:51

Laurențiu Reghecampf și-a mărit staff-ul la Al Wahda, în Emiratele Arabe, cu preparatorul fizic român Bogdan Merișanu.

Conform TV Digi Sport, acesta a mai lucrat cu Daniel Isăilă la naționala României sub 21 de ani, dar și la celelalte loturi de juniori.

"A făcut şcoala în Anglia, iar modul său de lucru este foarte apreciat de jucătorii pe care i-a pregătit fizic. Are exerciţii moderne, remarcate în primul rând de puştii care activează în străinătate", a spus pentru sursa citată un apropiat al lui Merişanu.

Reghecampf dorea să-l ia alături de el pe Thomas Neubert cu care a mai lucrat și la FCSB, însă clauza acestuia de reziliere la ȚSKA Sofia a fost foarte mare.

Din staff-ul lui Reghecampf mai fac parte Toni Petrea, Cristian Țermure, Florin Tene și Gabriel Manu.

ntkwjmhhc2g9zgnlode3y2fhztm1zjdlzgmxzmywmtfinjuxyzq4mdk.thumb
Bogdan Merișanu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
103218647204174
Robokup Doru  •  19 August 2018, 11:43

Reghecampf este un antrenor extraordinar și căruța aia de bani a meritat-o Acum are parte de o noua provocare Lansarea ca antrenor a lui Adrian Mutu Sper sa aud numai de bine despre acești oameni pentru ca merita amândoi . In primul meci de pe 31/08/2018 echipa lui Reghecampf va avea în fata un alt roman venit in emirate un necunoscut in fotbalul romanesc dar sar putea sa le facă o surpriza

romeverest
romeverest  •  26 Iunie 2018, 18:43

Poate cu aceasta achizitie va reusi sa pregateasca echipa in asa fel incat sa nu se faca de rusine prin Liga Campionilor din Asia, unde a fost invins de echipe modeste din Uzbekistan, Iran si Qatar si a luat o caruta de bani !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează