INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Reghecampf vrea să aducă la arabi un jucător de la FCSB » Becali e gata să-i dea drumul: "Când sunt bani, la revedere, altul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 20:43

Laurențiu Reghecampf (43 de ani) s-a întors în Emiratele Arabe Unite, unde o va antrea pe Al Wasl, fosta echipă a lui Diego Armando Maradona.

Arabii îi oferă românului 3 milioane de euro pe sezon, însă Reghe vrea să-i aducă o sumă frumușică și fostului său patron Gigi Becali.

Antrenorul își dorește să-l ia în Emirate pe Gnohere, însă ca acest lucru să se întâmple Al Wasl trebuie să scape de brazilianul Caio (7 goluri în 13 meciuri) pentru a-i face loc "Bizonului". Patronul roș-albaștrilor n-ar spune nu unei oferte de nerefuzat pentru Gnohere.

"Pai, eu ce fac aici ? Fac bani. Când sunt bani, la revedere, altul. Tot vând", a spus Gigi Becali la Pro TV.

947477 rkr0478

7
titluri în Emirate are Al Wasl, ultimul în 2007.

De-a lungul carierei, Reghecampf a antrenat la Gloria Bistrița, U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex și Al Wahda. 

Citește și:

OFICIAL Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la noua echipă! Va primi un salariu uriaș + ce obiectiv va avea

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  07 Ianuarie 2019, 09:48
Postat de ray51 pe 07 Ianuarie 2019, 09:18

Parerea mea e ca francezul nostru golgeter ar trebui sa se gandeasca la conditiile climaterice din EAU. Daca vrea triumf sa ramana la FCSB, daca doreste un contract f bun si sfarsitul carierei, sa mearga acolo.

Ce vrajeala proasta ai in tine...daca Gnohere se transfera in EAU nu i se termină cariera, din contra o sa castige f multi bani si o sa aiba sanse sa castige trofee pentru ca la clona FCSB nu castiga absolut nimic de cand s-a transferat si anul asta nu are sanse in fata campioanei CFR CLuj!

ray51
ray51  •  07 Ianuarie 2019, 09:18

Parerea mea e ca francezul nostru golgeter ar trebui sa se gandeasca la conditiile climaterice din EAU. Daca vrea triumf sa ramana la FCSB, daca doreste un contract f bun si sfarsitul carierei, sa mearga acolo.

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Ianuarie 2019, 04:41

Sincer, voi chiar sunteti copii.... Astea sunt "răvaşe" de la Revelion.... Anceloti are 1 milion salariul iar nea Reghe are miardul.... ???? Astea sunt sarmale....treziti-vă...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează