INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

REMEMBER Boloni a vrut să-l aducă pe Mutu la Al-Wahda în 2010 » Șeicul a blocat mutarea în ultimul moment: "A fost deranjat de două lucruri: drogurile și faptul că nu avea drept de joc"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 16:04

Adrian Mutu este noul antrenor al echipei secunde a lui Al-Wahda, unde Laurențiu Reghecampf e antrenor la prima echipă.

"Briliantul" a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane și va încasa un salariu de 15.000 de euro lunar.

Interesant este faptul că Al-Wahda a vrut să-l aducă pe Mutu în 2010, pe vremea când era încă jucător, iar Boloni pregătea gruparea din Emirate. 

Tehnicianul detalia atunci că Mutu, aflat în plină suspendare după ce fusese depistat cu sibutramină, a fost refuzat de șeicul lui Al-Wahda din cauza scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul carierei: "Eu am vrut să-l aduc pe Mutu aici, la Al-Wahda. Şi, chiar i-am propus şeicului care conduce clubul să-l aducem pe Mutu în Emirate. Am vorbit şi cu Ioan Becali despre această situaţie. 

Când s-a interesat de Mutu, şeicul a fost deranjat de două lucruri: drogurile şi faptul că abia din noiembrie va avea drept de joc. V-am povestit asta ca să vă spun că Mutu are această imagine negativă. 

Acest lucru e ceva care trebuie digerat, dacă se poate. Eu sper că da! Oricum, Adi trebuie să-şi refacă singur imaginea", spunea Boloni pe 15 septembrie 2010.

Vezi și:  UPDATE Adrian Mutu antrenează în Emirate! Va pregăti formația secundă a clubului lui Laurențiu Reghecampf

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  19 Iulie 2018, 21:34

"Interesant este faptul că Al-Wahda a vrut să-l aducă pe Mutu în 2010" - probabil ca Al-Wahda i-a vrut pe necalificatii de la aceasta hartie pentru ca pe Mutu l-a vrut doar Boloni nu si clubul Al-Wahda.

mmvv80
mmvv80  •  19 Iulie 2018, 18:16

vai ce surpriza, are mutu de suferit din cauza drogurilor ? ps boloni are alura de om serios si mi-e greu sa cred ca l-a vrut pe multiu suspendatu' asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează