INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Revenire în forță a lui Marica! Iordănescu are motive de bucurie » A marcat de două ori într-un amical

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 11:52

Ciprian Marica pare într-o revenire de formă după accidentarea grea pe care a avut-o.

Atacantul a marcat două goluri în meciul amical pe care Konyaspor l-a cîștigat, cu scorul de 4-0 în fața formației saudite Al Nassr.

Marica a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Rangelov, și a înscris în minutele '50 și '90. Celelalte două goluri au fost marcate de Bardakci '67 și Ugur '88.

Ciprian Marica s-a accidentat în martie la genunchi și a fost nevoit să se opereze. Atacantul a stat pe tușă mai bine de două luni. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ottonelu
ottonelu  •  29 Iulie 2015, 15:57

Am doar eu impresia că Ciprian e cel mai scund din planul secund? Hai c-am scos-o.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  29 Iulie 2015, 13:33

Bun sau rau e singurul atacant pe care il mai avem. Restul sunt petarde toti.Keseru e la arabi, Rusescu nu se pune problema(mai ales ca nu se adapteaza la nici o echipa), Stancu rateaza din toate pozitiile. Solutia ar fi naturalizarea de jucatori. Fundasi laterali in afara de Lato, Sepsi si Matel care doar ultimii doi joaca ceva nu mai avem nici unul. Cu inchizatorii stam la fel Pintili e pe la evrei cu Hoban, Bourceanu e terminat...Se apropie un viitor sumbru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează