INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Revenit după o accidentare, Jula a marcat din nou. VEZI TOATE EVOLUȚIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2010 00:00

FRANȚA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (Lens – MONACO 2-2 // Niculae a reușit să marcheze primul său gol de cînd s-a transferat la Monaco. Românul a deschis scorul în minutul 19, dar echipa sa nu a cîștigat toate cele 3 puncte, chiar dacă a condus cu 2-0 mai bine de 70 de minute. După 3 etape, AS Monaco a adunat doar 3 puncte)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Mainz – STUTTGART 2-0 // Chiar dacă nu a marcat, Marica a obținut un penalty în minutul 18, dar Cacau a ratat lovitura de pedeapsă, trecînd pe lîngă deschiderea scorului. În minutul 34, după o pasă a aceluiași Cacau, atacantul român n-a putut să înscrie din mijlocul careului advers, balonul trimis cu piciorul drept fiind deviat de portarul lui Mainz. Cu 15 minute înainte de final, Marica a fost înlocuit cu rusul Pogrebnyak)

- Max NICU (FREIBURG – St.Pauli 1-3 // Nou-promovata St.Pauli a întors scorul de la 1-0 pentru gazde, în doar 7 minute, marcînd de 3 ori. Nicu a debutat pentru Freiburg în minutul 57, cînd a fost introdus pe teren, în locul lui Caligiuri)

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN – Kaiserslautern 1-3 // Transferat în această vară, de la Rapid, Ioniţă a fost doar rezervă în primul meci oficial al noului sezon din Bundesliga, disputat de Koln, pe teren propriu în faţa lui Kaiserslautern. Gazdele au fost nevoite să joace în inferioritate numerică încă din minutul 2, cînd Mohamad a fost eliminat)

ITALIA (Supercupa)

- Cristi CHIVU
- Bogdan LOBONȚ

INTER – ROMA 3-1 // Chivu a cîștigat cu Inter primul trofeu al sezonului, după ce a învins echipa lui Lobonț, AS Roma, cu scorul de 3-1, în Supercupa Italiei. Dacă fundașul campioanei Italiei a avut o evoluție apreciată de presa din peninsulă și notată cu 6, Lobonț a fost pus la perete pentru ezitările sale și pentru 2 goluri care i s-au imputat. Fostul dinamovist a primit nota 4,5

ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Sunderland 1-0 // Umiliţi în prima etapă, de către Chelsea, cu scorul de 6-0, West Brom şi-a luat revanşa în faţa propriilor suporteri, învingînd la limită pe Sunderland. Golul victoriei a fost marcat de Odemwingie, în minutul 81, jucător transferat în această săptămînă de la Lokomotiv Moscova, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Fundaşul român a fost integralist în defensiva gazdelor)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU

COTTBUS – Dusseldorf 2-0 // Emil Jula a revenit mai repede decît s-au aşteptat medicii germani şi a reuşit să deschidă scorul în partida dintre Cottbus şi Dusseldorf, consemnînd primul meci al noului sezon de 2 Bundesliga. Românul i-a cedat locul în teren lui Shao, în minutul 78, în timp ce Sergiu Radu a rămas pe banca de rezerve a gazdelor

- Mihai TARARACHE (Osnabruck – DUISBURG 1-3 // Accidentat încă din sezonul trecut, Tararache nu a fost inclus pe foaia de joc)

PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (PORTO – Beira-Mar 3-0 // Săpunaru a făcut un meci bun, controlînd majoritatea acțiunilor de pe partea dreaptă a atacului lui Porto. A fost înlocuit în minutul 75, de către Fucile, primind aplauzele suporterilor pentru evoluția sa)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT – Willem II 3-0 // Titular incontestabil în defensiva lui Utrecht, Neşu a mai bifat alte 90 minute în tricoul alb-roşu, echipa sa impunîndu-se cu scorul de 3-0, în faţa celor de la Willem II. Utrecht a adunat 6 puncte din 3 etape, urcînd pe a treia treaptă a podiumului)

UKRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAȚ

Volyn - ȘAHTIOR 0-1 // Răzvan Raț a fost indisponibil pentru acest meci din cauza unei accidentări. Șahtior a obținut victoria în minutul 74, datorită golului lui Eduardo da Silva. Echipa lui Lucescu a terminat partida în 10 oameni după ce Kobin a fost eliminat în ultimul minut de joc

- Cornel BUTA (VOLYN - Șahtior 0-1 // Buta și Volyn nu au rezistat în fața campioanei din sezonul trecut, cedînd la limită, cu scorul de 0-1. Buta a fost integralist și a primit un cartonaș galben în minutul 62)

- Ionuț MAZILU
- Florin ȘOAVĂ

Illychiveț - ARSENAL KIEV 2-2 // Mazilu a fost integralist pentru Arsenal și a primit un cartonaș galben în 64, în timp ce Florin Șoavă a intrat pe teren în minutele de prelungiri, în locul lui Șațkikh

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEȚK – Vorskla 2-0 // Tănasă a fost titular în victoria lui Metalurg cu 2-0, pe teren propriu, în fața lui Vorskla. Românul a evoluat pînă în minutul 90, cînd locul i-a fost luat de Dashyan)

- Tiberiu GHIOANE (DINAMO – Dnepr 0-0 // Ghioane nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Dnepr, de pe teren propriu)

Ukraina Premier League (etapa a 7-a): 1.Șahtior (19 pcte)…4.Dinamo (13)…6.Metalurg (10), 7.Arsenal (8)…12.Volyn (5)

RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Lokomotiv 3-0 // Integralist pentru a doua oară în acest sezon, Ropotan a fost prezent în victoria cu 3-0, de pe teren propriu, a celor de la Dinamo. În minutul 68, mijlocașul a fost avertizat cu un cartonaș galben. Kuranyi a reușit o dublă, ajungînd la cota 3, în doar 3 meciuri, în timp ce Cesnauskis a închis tabela)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA – Anzhi 0-0 // Florescu a fost integralist pentru gazde, fără să își ajute prea mult echipa, care a terminat la egalitate cu Anzhi)

- Sorin GHIONEA (ROSTOV – Nalchik 1-1 // Fundaşul român nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Rostov pentru această partidă)

Clasament Rusia Premier League (etapa a 18-a): 1.Zenit (40 pcte)… 5.Rostov (29)…8.Dinamo (23)…13.Alania (19)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Sint-Truiden – STANDARD LIEGE 1-0 // Chiar dacă a început partida în primul 11, Grozav a fost înlocuit repede de antrenorul D’Onofrio, în minutul 27. În locul lui a intrat atacantul Bokanga)

ELVEȚIA (Superliga)

- Cristi IANU (Grasshopper – LUCERNA 0-3 // Fără Ianu în teren, accidentat grav săptămîna trecută, în derby-ul cu Basel, Lucerna a obţinut al patrulea succes din acest sezon. După 6 etape, echipa românului se află pe primul loc în clasamentul din Elveţia, cu 3 puncte mai mult decît urmăritoarea Thun)

- George OGĂRARU (St.Gallen – SION 1-1 // Ogăraru a început partida ca titular şi a fost înlocuit în minutul 82, de brazilianul Adailton. Atacantul spaniol, Sio, a deschis scorul după doar 120 de secunde de joc, dar gazdele au revenit 7 minute mai tîrziu, prin reuşita lui Abegglen)

TURCIA (Super Lig)

- Florin CERNAT (Kayserispor – KARABUKSPOR 1-0 // Fără să mai repete performanţa din etapa trecută cînd a cîştigat toate cele 3 puncte, Karabukspor a plecat învinsă de la Kayserispor, cu Florin Cernat titular. Mijlocaşul a fost înlocuit la pauză, de bulgarul Angelov)

- Nicolae DICĂ (MANISASPOR - Ankaragucu 0-3 // Manisaspor nu a putut face faţă celor de la Ankara şi a cedat pe propriul teren cu 3-0. Dică a intrat pe teren în minutul 55, fără să îşi ajute prea mult echipa)

- Giani KIRIȚĂ (Galatasaray – BURSASPOR 0-2 // Kiriță nu a jucat nici un minut în partida cîștigată de Bursa pe terenul lui Galatasaray, cu scorul de 2-0, datorită dublei reușite de Ergici)

FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Clermont – ANGERS 1-2 // Claudiu a început partida ca titular, a primit un cartonaş galben în minutul 47 şi a fost schimbat cu 7 minute înainte de final. Keşeru a ajuns la al treilea avertisment în 4 partide, fără să marcheze însă vreun gol sau să dea vreo pasă decisivă)

RUSIA (1 Division)

- Dan PETRESCU
- Gheorghe BUCUR

KUBAN – Khimki 1-0 // Gigel Bucur a fost titular în echipa lui Dan Petrescu și a părăsit terenul în minutul 90, lăsîndu-i locul lui Nikezici

AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAȘ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)

KHAZAR – Inter Baku 0-0 // Echipa cu cei mai mulți stranieri, Khazar Lankaran, a remizat pe teren propriu, 0-0, cu Inter Baku, formație clasată pe locul al doilea în campionatul din Azerbaidjan.  Toți cei 4 români au început partida din primul minut, însă doar Iordache a fost integralist

- Marian ALIUȚĂ
- Leonard NAIDIN

NEFTCI – Simurq 4-0 // Neftci a cîștigat la scor meciul cu Simurq, de data aceasta fără nici un român trecut pe foaia de joc

UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (GYOR - Mtk 1-1 // Fostul jucător al Rapidului nu a fost inclus în lotul lui Gyor pentru întîlnirea cu MTK Budapesta)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cuccci
cuccci  •  23 August 2010, 13:28

Ati uitat sa-l treceti pe lista pe Dica de la Manisaspor, dar cred ca n-a reusit vreo mare performanta in meciul disputat in weekend pe teren propriu, pierdut de echipa sa in fata lui Ancaragucu cu scorul de 3-0.

cruzalin
cruzalin  •  23 August 2010, 11:59

e nebun jula asta.bv mei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează