INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Rezervă de zeci de milioane! Vlad Chiricheș, blindat de Napoli cu o clauză uriașă

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 13:26

 Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României are o clauză prohibitivă pentru orice echipă din afara Italiei, în noul contract semnat până în 2022.

Nu a jucat decât 41 de meciuri și a marcat 4 goluri în aproape trei sezoane după transferul de la Tottenham, dar are o clauză amețitoare la Napoli. Curtat intens în vară, mai ales cu oferte din Turcia,

Vlad Chiricheș va fi inaccesibil echipelor din afara Seriei A. Potrivit Sky Sport, căpitanul "naționalei" poate pleca în străinătate numai pentru 50 de milioane de euro, de 7 ori mai mult decât suma plătită de Napoli pentru el în iulie 2015!

Fundașul român a fost blindat de echipa lui Sarri prin contractul prelungit recent până în 2022. "Decizia de a continua a avut la bază și faptul că toți cei de-acolo au dorit ca el să rămână. În plus, și Vlad se simte bine și fanii îl iubesc mult. I-au trimis foarte multe mesaje pe Instagram", a declarat impresarul său, Pietro Chiodi. 

Chiricheș n-a prins decât 28 de meciuri din 106 la Napoli în Serie A, marcând 3 goluri

2.400.000 €anual va câștiga Chiricheș conform noului acord cu Napoli prelungit până în 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează