INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Drăguș, tărăboi în Belgia + Pușcaș, Rațiu și Tătărușanu, decisivi pentru echipele lor

GSP.ro v-a ținut la curent cu toate noutățile despre prestațiile și rezultatele stranierilor români din acest weekend.
GSP.ro v-a ținut la curent cu toate noutățile despre prestațiile și rezultatele stranierilor români din acest weekend.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 19:23 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 00:21

GSP.ro v-a ținut la curent cu toate noutățile despre prestațiile și rezultatele stranierilor români din acest weekend. Denis Drăguș a fost în centrul unui scandal uriaș la derby-ul Standard Liege - Anderlecht ♦ Răzvan și Mircea Lucescu au obținut doar remize în campionat ♦ George Pușcaș, Andrei Rațiu și Ciprian Tătărușanu au fost decisivi pentru echipele lor.

Standard Liege - Anderlecht, suspendat

Standard Liege - Anderlecht, derby-ul Belgiei, a fost întrerupt definitiv în minutul 63, din cauza torțelor aruncate pe teren de ultrașii oaspeților. Standard Liege, cu Denis Drăguș titular, era în avantaj atunci, 3-1.

Golul de 3-1 marcat de Standard Liege în minutul 56 i-a determinat pe ultrașii lui Anderlecht să întrerupă partida, aruncând cu torțe în teren. După o aparentă calmare a spiritelor, arbitrul Bram Van Driessche a fluierat reluarea partidei, dar a întrerupt definitiv derby-ul în minutul 63, când galeria lui Anderlecht a recidivat.

Potrivit Le Soir, Drăguș i-a provocat pe suporterii lui Anderlecht - aplauze ironice - imediat după ce meciul a fost suspendat. Portarul lui Standard, Arnaud Bodart, s-a dus imediat lângă român să-l „culeagă” din acea zonă, pentru ca scandalul să nu degenereze.

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Drăguș, tărăboi în Belgia + Pușcaș, Rațiu și Tătărușanu, decisivi pentru echipele lor

Toate detaliile, AICI!

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, egal la ultima fază

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, scor 2-2 cu Asteras pe teren propriu, în etapa #9 din Grecia. PAOK era condusă cu 0-2 în minutul 80, dar a reușit să smulgă un punct în cele din urmă, marcând golul de 2-2 chiar la ultima fază, prin Nelson Oliveira.

După 9 etape, PAOK se clasează pe 5 în Grecia, având 16 puncte acumulate.

Reghe, eșec cu locul 2 în Azerbaijan

Neftci Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut partida de pe teren propriu contra celor de la Sabah Baku, scor 2-3, în etapa #11 a campionatului din Azerbaijan. Astfel, trupa lui Reghe, clasată pe 3, se îndepărtează de adversara de azi, care ocupă locul secund, la 6 lungimi distanță. 

În minutul 70, trupa lui Reghe era condusă cu 0-3. A marcat de două ori pe final, dar a fost insuficient chiar și pentru un punct. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 72.

Doar egal pentru Dinamo Kiev în Ucraina

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (77 de ani), a remizat cu Vorskla în etapa 9 de campionat, scor 1-1. Dinamo Kiev a adunat doar 10 puncte în primele 7 meciuri din acest sezon și ocupă locul 8, la 12 puncte sub liderul Dnipro-1.

Pușcaș, decisiv pentru Genoa. Drăgușin, integralist

Introdus pe teren în minutul 59 al meciului dintre Ternana și Genoa, atacantul român George Pușcaș (26 de ani) a pasat decisiv, cu capul, la golul lui Massimo Coda din minutul 78, prin care „grifonii” au stabilit scorul final, 2-1.

Pentru Ternana marcase Favilli, în minutul 44, iar același Coda egalase în minutul 76.

Stoperul Radu Drăgușin (20 de ani) a fost integralist la Genoa, car ocupă locul 2 în Serie B, cu 21 de puncte adunate în 10 etape.

Cosmin Olăroiu, primul trofeu la Al Sharjah

Antrenorul român Cosmin Olăroiu (53 de ani) a cucerit primul trofeu la Al Sharjah, echipă din Emiratele Arabe Unite. Este vorba despre Cupa Președintelui, câștigată după o victorie la limită în finala cu Al-Wahda, 1-0.

Andrei Rațiu, gol pentru Huesca

Fundașul dreapta român Andrei Rațiu, în vârstă de 24 de ani, a înscris unicul gol al celor de la Huesca în meciul din La Liga 2 cu Mirandes, încheiat la egalitate, 1-1.

După 12 etape, Huesca este a zecea în La Liga 2, cu 17 puncte, două sub Levante, echipa de pe primul loc de play-off.

Tătărușanu, assist pentru AC Milan

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist în confruntarea AC Milan - Monza 4-1 din Serie A, etapa #11. În minutul 16, Tătărușanu a degajat din marginea careului până la jumătatea terenului, unde a intrat în posesia mingii Brahim Diaz. „Decarul” gazdelor a reușit o cursă fabuloasă, de aproape 50 de metri, încheiată cu gol.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

N-au avut milă de Tătărușanu după Milan - Monza: „Ca un melc!”

Internaționalul român a înscris în Spania » Și-a salvat echipa și a mers la interviu: „În zile ca asta puteți vedea cine suntem”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dorelus
dorelus  •  23 Octombrie 2022, 22:15

Nu a provocat Denis cine știe ce, este adevărat la sfârșitul meciului se afla în fața suporterilor lui Standard și a ironizat un pic zona suporterilor lui Anderlecht. Păcat meci frumos, 0-1 după trei minute, 2-1 la pauză, 3-1 și două întreruperi din cauza suporterilor din Bruxelles.

soad
soad  •  23 Octombrie 2022, 22:08

Ce om! I-a provcat pe huligani, pardon pe ultrasi! E clar e vina lui! Omg ce stil aveti !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează