INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRAZILIA

Rivaldinho despre Ianis Hagi în presa braziliană: „Nu am mai văzut unul ca el”

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 17:47

Rivaldinho, atacantul de la Viitorul, spune că „nu am mai văzut până acum un jucător care să controleze balonul cu la fel de mare ușurință cu ambele picioare”.

Rivaldinho, 24 de ani, atacantul brazilian de la Viitorul, a acordat un interviu pentru cotidianul Correio Braziliense în care a vorbit despre Ianis Hagi.

"E unul dintre cei mai valoroși fotbaliști alături de care am evoluat vreodată", a declarat fiul lui Rivaldo. "Are calitate. Nu am mai văzut până acum un jucător care să controleze și să lovească mingea cu la fel de mare ușurință cu ambele picioare. Dacă va fi folosit constant, va ajunge departe în carieră".

Despre Liga 1, Rivaldinho a spus: "Nu e ca Spania sau Anglia, dar e un campionat echilibrat, în care șase echipe se luptă mereu pentru titlu".

Răzvan Lucescu îl vrea pe jucătorul pe care l-a iubit cel mai mult la PAOK! Se opune soția?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  04 Ianuarie 2020, 16:47

Daca nu jucai la echipa lui taticu ai fi spus ca e o umplutura ! Tu daca aveai valoare nu veneai in mizeria asta de campionat !

klauz
klauz  •  04 Ianuarie 2020, 16:29
Postat de ray51 pe 04 Ianuarie 2020, 11:14

Cred ca echipa Camerunului anilor '90 i se potriveste ca o manusa.

Ce vorbesti? Aia erau toti niste atleti si niste jucatori foarte tehnici, Ianix asta nu are nici vlaga, nici tehnica, da pe langa minge, nu poate lovi mingea care ruleaza... Cu noroc ar fi putut juca la noi in divizia a treia, bunaoara pe la Axiopolis, dar nu titular sigur... Are talent de cel mult receptuoner la pensiune in Navodari, o nulitate...

elgabri
elgabri  •  04 Ianuarie 2020, 15:01

Eu zic ca cel mai bine da cu BMW ul ;))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close