INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - CROTONE 3-4

Antrenorul lui Man și Mihăilă: „Rezultatele sunt nemiloase! Să vedem cine mai rămâne”

Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Roberto D'Aversa, antrenorul „cruciaților”, e gata să rămână pe poziții și în liga a doua. +14   FOTO
Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Roberto D'Aversa, antrenorul „cruciaților”, e gata să rămână pe poziții și în liga a doua.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 22:00 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 10:49

Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Roberto D'Aversa, antrenorul „cruciaților”, e gata să rămână pe poziții și în liga a doua.

„Matematic, încă nu suntem condamnați. Continuăm însă să greșim la fel ca până acum, din cauza asta și pierdem. Purtăm un tricou glorios ca să facem atât de multe erori! Nu avem răutate și plătim pentru asta. E prea multă fragilitate în această echipă... Nu avem lideri, nu există personalitate, avem doar tineri de perspectivă. 

Rezultatele noastre sunt nemiloase! Când Crotone a preluat conducerea, a ucis jocul. Noi n-am fost în stare. Ține de lipsa de experiența, iar eu nu pot antrena așa ceva. 

Echipa a revenit și din liga a 4-a, știu ce înseamnă să suferi. Trebuie să vedem cine vrea să rămână și cine nu. Vom discuta mai multe despre acest subiect. Însă pot să vă spun că, din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă să antrenez în Serie B”, a declarat D'Aversa.

Dennis Man s-a accidentat în prima repriză

Dennis Man, titular, nu a rezistat pe teren decât 18 minute. Kurtic i-a pasat în careu pe poziție viitoare, românul nu a ajuns la balon și a început să se țină de coapsa stângă. Cel mai probabil, a suferit o întindere.

Valentin Mihăilă, gol într-un nou meci dramatic pentru Parma

Pe un atac pozițional al Parmei, Mihăilă, aflat în careu, a profitat de o respingere nefericită a defensivei oaspete și l-a învins pe Cordaz cu un șut plasat la colțul scurt, expediat de la 10 metri ('54).

Antrenorul lui Man și Mihăilă: „Rezultatele sunt nemiloase! Să vedem cine mai rămâne”

4 goluriare Mihăilă la Parma

Parma, cu un picior în Serie B

Parma se clasează pe locul 19, 20 de puncte, și are șanse mici să se salveze, cu 5 runde înainte de finalul sezonului. Acum, sunt 11 puncte între „cruciați” și primul loc din afara „nisipurilor mişcătoare”, ocupat de Benevento, care are și un meci mai puțin disputat.

Programul Parmei până la finalul sezonului:

  • Torino (d)
  • Atalanta (a)
  • Lazio (d)
  • Sassuolo (a)
  • Sampdoria (d)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul scandalos pentru care Lucescu e contestat la Kiev » Federația ar fi implicată!

Știm a doua echipă care a promovat în Premier League » Revenire după un singur sezon în elita fotbalului englez

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (7)
cri5ti
cri5ti  •  25 Aprilie 2021, 14:06
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 24 Aprilie 2021, 22:59

Parma are un atac bunicel dar o aparare extrem de slaba care ar avea probleme mari si in liga I. N-are nicio sansa sa se salveze.

mi se pare ca are un antrenor la fel de praștie.. nu știu cum. naiba i s-a dat atâta credit omului ăstuia...

cortacero
cortacero  •  25 Aprilie 2021, 03:09
Postat de fairplayromania pe 24 Aprilie 2021, 22:41

Stai linistit că nu a dat nimeni bani pe Man.... este in probe pină la vara...

probe probe dar banii cred ca i-a cheltuit deja Becali

cortacero
cortacero  •  24 Aprilie 2021, 23:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De ce nu merita Man 1 milion pe an cand drepturile tv in Italia costa 1 miliard euro / an si altea justificate de consumul generat?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează