INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Antrenorul lui Sassuolo, declarații măgulitoare despre Vlad Chiricheș: „Nivelul lui e de Tottenham! Nu ajungea aici dacă n-avea accidentări”

Vlad Chiricheș. foto: Guliver/Getty Images
Vlad Chiricheș. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 18:14 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 18:53

Roberto de Zerbi (41 de ani), fost fotbalist la CFR Cluj, în prezent antrenorul lui Vlad Chiricheș de la Sassuolo, a vorbit la superlativ despre liderul din defensiva naționalei României.

Într-un dialog purtat cu fostul coleg Ionuț Rada pe canalul „The Rada Way”, Roberto De Zerbi a mărturisit că „Vlad Chiricheș n-ar fi ajuns niciodată la Sassuolo dacă nu ar fi avut accidentări”. Totodată, tehnicianul italian îl laudă și pe Raul Șteau, celălalt român de la Sassuolo, dar care n-a debutat încă pentru verzi. 

„Acum îl am sub comandă pe Vlad Chiricheș, el este un jucător de nivel superior din lotul meu actual de la Sassuolo. A plecat din România la Tottenham, acela e nivelul lui. Din păcate, a avut multe accidentări, multe ghinioane, dar pentru Sassuolo este un jucător extrem de valoros. Dacă nu ar fi avut probleme, nu ajungea la Sassuolo”, a spus De Zerbi, conform sursei citate. 

Roberto de Zerbi: „Am o slăbiciune pentru Raul Șteau”

De Zerbi a vorbit și despre românul Raul Șteau, 19 ani, puști care evoluează pentru Sassuolo din 2019: „E de doi ani la noi, e din Cluj, eu am acum o slăbiciune, o feblețe, e ca un copil al meu. E un mijlocaș bun, băiat de viitor. E dificil acum să joace la echipa mare, dar crește, progresează, se dezvoltă și fizic. Îmi răsplătește încrederea acordată.

Vlad Chiricheș e de 5 ani în Serie A

În vârstă de 31 de ani, Chiricheș a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham și Napoli. Aventura de la Napoli a început în 2015, însă fundașul român a jucat extrem de puțin acolo, fiind chinuit și de o îndelungată serie de accidentări. În prezent, evoluează pentru Sassuolo, tot în Serie A. 

5 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Vlad Chiricheș

VIDEO Imagini colosale de acum 26 de ani cu Lucescu, Andone și Ioanițoaia: „Ce bună e secvența! Ce tânăr era nea Mircea... Dumnezeule!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Ladislau Boloni a dezvăluit care este locul care reprezintă „acasă” pentru el + Cum descrie anul 2020: „Un du-te, vino, din care n-am priceput nimic”

Alex Maxim are planuri mărețe la Gaziantep! Atacă titlul alături de Șumudică: „Mai în glumă, mai în serios, i-am spus și lui Mister”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează