INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE

Roman ar putea pierde 9 luni din cauza accidentării: "Mihai e distrus!"

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 20:31

Toulouse suferă după ce jucătorul de 28 de ani şi-a rupt tendonul lui Ahile la antrenament. "Sîntem în stare de şoc", a declarat antrenorul Casanova


A treia zi la rînd, L'Equipe şi cotidianul local La Depeche au scris despre grava leziune a lui Mihai Roman (foto). O ruptură a tendonului ahilian drept care l-ar putea îndepărta de gazon pînă la 9 luni!

"Sîntem în stare de şoc la Toulouse, iar Mihai e distrus", s-a plîns Alain Casanova. "E o lovitură dură, contam enorm pe acest jucător. Ne-a arătat o calitate tehnică excelentă". La rîndul său, fundaşul Serge Aurier a declarat: "Întregul lot a fost afectat de accidentarea lui Mihai. Mai ales eu, m-am apropiat de el, îl ajutam să se integreze mai repede". Iar preşedintele clubului, Olivier Sadran, a încheiat: "E dezolant, foarte trist pentru Roman".

"Vom fi aproape de Mihai. Va veni în fiecare zi la vestiare. Nu trebuie să rupem legătura"
Alain Casanova, antrenor Toulouse

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
romelo777
romelo777  •  03 August 2013, 07:51

fii tare ,mihai!

tipsy
tipsy  •  03 August 2013, 02:28

poate cea mai grea accidentare pt. un sportiv. depinde de el sa fie serios la recuperare si poate reveni la acelasi nivel.

forumeer
forumeer  •  03 August 2013, 02:17

Ce pacat... Si ce bine se adaptase. Cu siguranta ar fi fost titular. Insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează