INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Românii cad pe capete în Cupa Regelui Spaniei: după Pantilimon și Andone, Toșca și Dinu Moldovan au fost și ei eliminați » Echipele calificate în optimi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 08:56

Cupa Regelui Spaniei și-a derulat joi seara ultimele partide din cadrul șaisprezecimilor de finală, fază în urma căreia au fost eliminați și ultimii români prezenți în competiție. 

Cu Alin Toșca integralist, Betis a suferit o înfrângere total surprinzătoare pe teren propriu cu divizionara secundă Cadiz, scor 3-5. Înfrângere ce a scos-o pe Betis din Cupă, chiar dacă se impusese în tur, în deplasare, cu 2-1.

Betis a fost condusă încă de la pauză cu 2-4, a redus din diferență în minutul 64, prin Tello, dar Cadiz a dat lovitura de grație în minutul 78, obținând calificarea în optimi.

Dinu Moldovan n-a putut bloca "Submarinul Galben"

După surpriza de proporții din tur, când Ponferradina (Liga 3-a) a învins-o pe Villarreal cu 1-0, "Submarinul Galben" și-a luat revanșa joi seara, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu, într-o partidă în care goalkeeper-ul Dinu Moldovan a fost integralist la oaspeți.

Românul a fost neputincios însă în fața atacanților lui Villarreal. Bakambu a reușit o "dublă", Bacca închizând tabela în minutul 64.

Miercuri seara, Deportivo La Coruna, echipa lui Pantilimon și Florin Andone, fusese eliminată de Las Palmas (4-6 la general).

Echipele calificate în optimi: FC Sevilla, Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Formentera, Lleida, Villarreal, Valencia, Numancia, Leganes, Cadiz, Espanyol, Deportivo Alaves, Las Palmas, Levante, Celta Vigo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează