INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Românul care a debutat cu gol în La Liga dezvăluie cu ce echipă din Liga 1 ţine: "De mic am fost fanul ei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:20

Rămas orfan de tată în România, Florin Andone a plecat la 12 ani, după mama sa care muncea în Spania.

Atacantul de 21 de ani a dezvăluit planurile sale de viitor: ”Vreau să cresc, să am un pic de continuitate, să am minute, să prind lotul. Cel mai important este să intru în echipă şi să cresc ca jucător”, a declarat Andone.

Fotbalistul stabilit de aproape 10 ani în Spania visează să joace pentru naţionala României.  "Mi-aş dori foarte mult, dar nu depinde de mine. Dacă o să am prestaţii bune, asta depinde de mine. Eu o să încerc să îmi fac treaba cât mai bine, iar dacă într-un viitor voi fi chemat, voi veni cu plăcere. Ar fi un vis să mă întorc. Am fost la Under 18 şi la Under 19. Am avut ghinion, m-am accidentat de câteva ori”, a spus atacantul pentru DigiSport.

Deşi nu îşi doreşte momentan să evolueze în Liga 1, Andone are o echipă preferată. "Eu de mic am fost fan Rapid, dar acum nu mă gândesc la România, ci să îmi fac treaba în Spania. Nivelul aici este foarte ridicat, cu mulţi jucători de valoare. Într-o bună zi dacă voi avea ocazia să vin în România, peste câţiva ani, s-ar putea să vin. Vreau să devin aici un jucător important”, a mai declarat jucătorul.

Ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor spune povestea puştiului care a ajuns în Occident după decesul tatălui. Citeşte materialul scris de Răzvan Luţac şi Ionuţ Tabultoc pe platforma digitală, unde poţi răsfoi online Gazeta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
xhthu
xhthu  •  08 Ianuarie 2015, 01:29
Postat de white.burgundy pe 08 Ianuarie 2015, 00:01

si cu lacatus cum ramane?:))

sa fii singura echipa din lume la care s-a cantat 'asta e echipa noastra ie echipa zziganeasca' la bairamu dat de suporteri si jucatori si sa mai si comentezi e deja zziganeala curata :))))) pai tu compari pe banel cu jiji korsikanu cu fata lui de samurai cu sabii ninja prinsi in ferentari noaptea ? :)))))

fangigi
fangigi  •  08 Ianuarie 2015, 00:14
Postat de mecarm pe 07 Ianuarie 2015, 23:27

Spune-mi cu ce echipa tii,ca sa iti spun ce etnie esti.

Asa este, uite sa-i intrebam pe Banel cu cine tine! Mai vrei? Pe Lakatos, pe Iliutza, pe toti manelistii?

white.burgundy
white.burgundy  •  08 Ianuarie 2015, 00:01
Postat de mecarm pe 07 Ianuarie 2015, 23:27

Spune-mi cu ce echipa tii,ca sa iti spun ce etnie esti.

si cu lacatus cum ramane?:))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează