INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Românul de la Crotone îi dă sfaturi lui Cojocaru: "Are foarte multe de învățat"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 21:49

Adrian Stoian (25 de ani) îi oferă sfaturi importante noului său coleg de la Crotone Valentin Cojocaru, care s-a înțeles cu formația italiană.

"Viața unui portar nu este ușoară în Italia, mai ales la o nou promovată ca noi. Înaintea meciului am aflat că portarul de bază s-a accidentat, a intrat al doilea portar și a apărat extraordinar. Nu știu cu ce gânduri vine aici, dar are foarte multe de învățat din școala italiană de fotbal.

Până în acest an era echipa care lua cei mai buni jucători de la echipele Primavera. Anul acesta se caută experiența, obiectivul este să ne salvăm de la retrogradare. Nu știu care este obiectivul transferului lui Cojocaru, asta depinde cum se descurcă la antrenamente. Eu o să îl ajut să se integreze cât mai repede, să vedem ce o să fie când o să ajungă el aici", a spus Adrian Stoian la Dolcesport.

"Dacă îmi fac treaba bine aici, sper să fiu convocat și la națională. Depinde numai de mine. Îmi pare rău că nu am apucat să îl cunosc pe noul selecționer, deși am auzit că a fost la un meci de-al meu în pregătiri" Adrian Stoian

Citește și: Motivul incredibil pentru care Steaua a renunțat la Cojocaru » Becali a dezvăluit tot

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
qwerty007
qwerty007  •  31 August 2016, 01:51

Crotone....am crezut ca e un articol cu Crotalie !!!! :)))

itrobert
itrobert  •  31 August 2016, 01:13
Postat de gerulozaurus pe 31 August 2016, 00:59

Incredibil cat profesionalism la Mr. Daum daca a fost sa-l vada si pe Stoian asta, jucator de care foarte multi romani inca nu auzit: "Îmi pare rău că nu am apucat să îl cunosc pe noul selecționer, deși am auzit că a fost la un meci de-al meu în pregătiri"

Cand ai semnat un contract, tu neamtz (adevarat cu ca marele nostru conducator), stii in sange si in suflet ca trebuie sa-ti faci treaba cu daruire, cu imens de multa munca si cu toata priceperea de care dispui. Sa speram ca or intelege si gloabele noastre de fotbaliatori noul vant ce bate...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  31 August 2016, 00:59

Incredibil cat profesionalism la Mr. Daum daca a fost sa-l vada si pe Stoian asta, jucator de care foarte multi romani inca nu auzit: "Îmi pare rău că nu am apucat să îl cunosc pe noul selecționer, deși am auzit că a fost la un meci de-al meu în pregătiri"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează