INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Românul de la Swansea, fascinat de fotbalul englez: "E ceva incredibil"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 21:23

Marco Dulca a fost transferat în toamna anului 2015 la Swansea și, deși are doar 16 ani, mijlocașul a ajuns să facă mai multe antrenamente și cu prima echipă a formației engleze.

Fiul selecționerului de la tineret a jucat pentru formația secundă a lui Swansea, însă a remarcat deja o mulțime de diferențe între fotbalul românesc și cel din Anglia.

"A fost o experienţă nouă pentru mine să semnez cu o asemenea echipă și am încercat să mă impun. Este total diferit ce se întîmplă acolo, este o altă mentalitate şi cred că asta face diferenţa dintre aceste campionate.

M-au chemat după două luni de cînd am semnat şi la prima echipa, am făcut trei antrenamente cu ei. E o experiență nouă pentru mine. Primul antrenament cu echipa mare a fost un moment special, pentru că vă daţi seama, să joc cu acei jucatori este incredibil", a declarat Marco Dulca pentru Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alin75pas
alin75pas  •  31 Decembrie 2015, 11:04

Domnilor reporteri,de cate ori a prins baiatul banca de rezerve de la U18, sau cate minute are jucate in cele 18 meciuri din Barclays U18 Premier League ??? Aveti dreptate sa nu mentionati aceste detalii in articol,pentru ca sunt nesemnificative,in comparatie cu Alex Pascanu de la Leicester City U18 care are 805 minute jucate,fiind titular sau rezerva in 16 meciuri. Sa mai mentionez oare ca este in academia lui Leicester din aprilie 2007(sau nu e important ,pentru ca tatal sau munceste in agricultura,nu are relatii cu fotbalul)?

ortega
ortega  •  31 Decembrie 2015, 10:41
Postat de ostile_rumeliei pe 31 Decembrie 2015, 09:42

îl vrei la steaua?

Doar dacă se dovedește că e un ratat ...

ostile_rumeliei
ostile_rumeliei  •  31 Decembrie 2015, 09:42

îl vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează