INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Romario Benzar lângă Dragomir » După doar un tur în Serie A, fostul fundaş FCSB-ist va fi împrumutat de Lecce la Perugia

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 11:41

Lecce a scăpat, cel puţin până la sfârşitul stagiunii, de unul dintre jucătorii cu cel mai mare salariu. Romario Benzar primeşte, totodată, şansa de a juca, pentru că antrenorul Fabio Liverani nu-l mai lua în calcul nici ca rezervă. 

Fostul fundaş FCSB-ist va „retrograda” în Serie B, la Perugia, care are şi opţiune de a-l cumpăra în vară definitiv. Va fi coleg cu alt român, mijlocaşul Vlad Dragomir, titular în echipa pregătită de Serse Cosmi.

Trage la play-off

„Apărătorul român, care nu a demonstrat calităţi deosebite la Lecce pe faza defensivă, s-ar putea relansa ca o aripă dreapta, evoluând mai sus în fomula 3-5-2 marcă înregistrată a lui Cosmi”, a remarcat presa italiană. 

Cei din conducerea lui Lecce încearcă să împiedice continuarea devalorizării lui Benzar, a cărui cotă de 1,8 milioane de euro e deja sub preţul de achiziţie din iulie 2019, două milioane. Romario, care mai are contract până în 2022 cu Lecce, poate lupta pentru promovare, Perugia fiind pe locul 8, de play-off, după 19 etape. 

97 de minutea prins Benzar din 3 meciuri în Serie A pentru Lecce, Mai are 58 jucate în Cupă. De trei etape nu mai prinde nici lista rezervelor

5 românimai joacă în Serie B în acest sezon: Vlad Dragomir (Perugia), Vasile Mogoş (Cremonese), Adrian Stoian (Livorno), Sergiu Suciu (Venezia) şi Marius Marin (Pisa)

Citește și:

Truc pentru Ronaldo?! Daily Mail acuză UEFA că a intervenit pentru a-i face loc lui Cristiano în echipa sezonului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2020, 19:01

A cât-a țeapă de la fcsb în 2-3 ani ??!!! Cu presarii ăștia care i-au umflat la dorința bine ”udată” a lui Gigel....”internaționalii Benzar, Chipciu, Chiricheș, Gardoș, Stanciu, Toșca....” și alții !!! Acum îi are pe M bape, Lampard, Owen, Pique și Modrici !!! Care vă (mai)băgați ?!

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  16 Ianuarie 2020, 17:56

Nu poate juca nici la ăștia, e pocnitoare rău de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează