INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LECCE

FOTO Romario Benzar, prezentat OFICIAL la Lecce » Primele imagini cu fostul stelist în tricoul noii echipe + Mesaj emoționant la despărțirea de FCSB

Romario Benzar a fost prezentat oficial de Lecce // foto: Facebook Lecce +1   FOTO
Romario Benzar a fost prezentat oficial de Lecce // foto: Facebook Lecce

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 13:12

Romario Benzar, 27 de ani, fundașul care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului în ultimele două sezoane, a fost prezentat oficial de Lecce, clubul din Serie A care i-a plătit lui Gigi Becali două milioane de euro în schimbul fundașului.

În această dimineață, clubul italian, care terminat pe locul 2 în Serie B, a oficializat transferul, iar pe pagina oficială de Facebook au apărut primele imagini cu fundașul naționalei în tricoul lui Lecce.

Benzar va fi plătit regește în Italia, urmând să încaseze un salariu lunar de 45.000 de euro, de trei ori mai mare decât primea la FCSB.

romario benzar lecce1 +2 FOTO

Romario Benzar venise la FCSB în vara lui 2017. A evoluat în 60 de meciuri în toate competițiile, marcând un gol. Nu a câștigat niciun trofeu la roș-albaștri, acesta fiind și marea sa dezamăgire.

„Este un mare regret al meu că nu am câştigat niciun trofeu cu Steaua. Nu ştiu de ce, dar cred că în anumite momente nu am fost concentraţi cu echipele mici. Un campionat se câştigă cu echipele mici”, spunea Benzar înaintea plecării în Italia. 

 

Am petrecut in tricoul ros-albastru momente unice si voi ramane dator acestui club pentru tot ce a insemnat in cariera...

Publicată de Romario Benzar pe Duminică, 30 iunie 2019

Vezi și:

3 detalii despre vânzarea lui Romario Benzar în Serie A: cine îl înlocuiește la FCSB, de ce voia să plece de acum un an, TOP 15 transferuri în era Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează