INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Ronaldo Deaconu și-a găsit echipă, după ce transferul la CFR Cluj a picat » A semnat cu o nou-promovată

Ronaldo Deaconu (25 de ani) s-ar fi înțeles cu o nou-promovată în primul eșalon al Poloniei, Korona Kielce.
Ronaldo Deaconu (25 de ani) s-ar fi înțeles cu o nou-promovată în primul eșalon al Poloniei, Korona Kielce.

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2022 20:49 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 21:22

Ronaldo Deaconu (25 de ani) s-a înțeles cu o nou-promovată în primul eșalon al Poloniei, Korona Kielce. A semnat un contract valabil două sezoane și va purta numărul 13.

UPDATE / Ronaldo Deaconu a semnat!

Ronaldo Deaconu a semnat în această seară înțelegerea cu polonezii de la Korona Kielce. Pawel Golanski (39 de ani), fostul fundaș al celor de la FCSB, a avut un rol important în transfer.

Ronaldo Deaconu și-a găsit echipă, după ce transferul la CFR Cluj a picat » A semnat cu o nou-promovată
Ronaldo Deaconu, alături de agentul Marius Avram, la semnarea contractului

„Am semnat într-un campionat puternic, în Polonia, la Korona Kielce, echipă de tradiție unde am fost dorit. Au insistat toată perioada aceasta în care am devenit liber.

Îmi pare rău că nu am concretizat cu campioana CFR, era un lucru deosebit să fiu antrenat de mister Dan Petrescu. Nu a fost să fie și de comun acord am încheiat negocierile, iar dimineața am semnat în Polonia. Îi mulțumesc lui Pavel Golanski și firmei lui Marius Avram care a intermediat mutarea. 

Am primit un contract care nu se poate refuza și care demonstrează că echipa poloneză m-a vrut cu adevărat, cu scopul de a deveni un jucător important pentru ei”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru GSP.ro. 

E un campionat bun, plătesc la timp, sunt condiții excelente. Este un un oras cu suporteri mulți. Vreau să îi ajut, să fac o propagandă bună pentru fotbalul românesc. Am avut și o ofertă foarte bună financiar de la Al Khalej din Arabia Saudită, dar gata, mi-au ajuns experiențele exotice pe bani mulți. Vreau să joc într-un campionat european!
- Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu merge în Polonia

Ronaldo Deaconu a devenit jucător liber de contract în această vară. A plecat din China, de la Shaanxi Chang'an Athletic, din cauza problemelor financiare. Mijlocașul a fost aproape de o mutare la CFR Cluj, dar negocierile au fost sistate în ultima clipă. 

Un titular din play-off așteaptă oferta de la FCSB: „Domnul Becali e un om bun. N-aș avea vreo problemă să joc acolo”
FCSB
Un titular din play-off așteaptă oferta de la FCSB: „Domnul Becali e un om bun. N-aș avea vreo problemă să joc acolo”

Deaconu ar fi ales o variantă inedită. Potrivit publicației Meczyki, Ronaldo a bătut palma cu formația Korona Kielce, nou-promovată în prima ligă poloneză. În trecut, mijlocașul a fost curtat și de alte echipe poloneze, Legia Varșovia sau Widzew Lodz. 

Korona este o formație înființată în urmă cu 49 de ani, într-un oraș în care handbalul, prin Vive Kielce, are prioritate. Cea mai bună clasare din istoria clubului a fost locul 5. Au disputat și o finală de Cupă, în 2008.

În primele două runde din actuala stagiune, Korona a strâns un singur punct, o remiză 1-1 cu Legia.

1.000.000 de euroeste cota lui Ronaldo Deaconu, potrivit transfermarkt

VIDEO Ionel Melenco: „Ronaldo Deaconu e un copil cu calități, cu un bagaj tehnic excepțional, care muncește foarte mult"

Citește și alte știri din fotbalul european:

Fundașul naționalei a bătut palma cu noua echipă! Ioan Becali confirmă: „A semnat pe patru ani”

Rusul Cherchesov, antrenorul lui Ferencvaros, cere schimbarea denumirii Ligii Campionilor: „Mi se pare că a venit timpul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  29 Iulie 2022, 07:12

Pai parca era"CFR si-a luat executant de lovituri libere". Inca o dovada de stire "adevarata".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează