INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Ropotan a fost împrumutat de Dinamo Moscova la Tom Tomsk

Adrian Ropotan a fost împrumutat pentru restul sezonului la Tom Tomsk
Adrian Ropotan a fost împrumutat pentru restul sezonului la Tom Tomsk

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 22:08

Fostul dinamovist nu a reuşit să se impună titular în acest sezon şi conducerea lui Dinamo Moscova a decis să renunţe temporar la serviciile sale. A fost împrumutat pînă la finalul sezonului la Tom Tomsk, echipa de pe locul 13 din campionatul Rusiei.

Mijlocaşul român de 25 de ani va evolua la Tomsk cu tricoul cu numărul 86, iar în contractul său de împrumut s-a introdus şi o clauză prin care poate fi rechemat la finalul fazei a doua a sezonului, adică în perioada dintre etapele 30 şi 31.

Adrian Ropotan joacă în Rusia din 2009, fiind transferat de Dinamo Moscova de la Dinamo în schimbul a trei milioane de euro. A bifat pînă acum 38 de prezenţte în tricoul moscoviţilor şi a marcat de două ori.

Ropotan e internaţional român din 2008, avînd 5 selecţii la echipa naţională, dar şi 16 prezenţe în tricoul naţionalei de juniori.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sarademdegesepe
sarademdegesepe  •  02 Septembrie 2011, 00:11

ropotan asta n-are loc nici macar la o echipa anonima din Rusia si "baiatul lui tata" il baga titular la ...nationala !!!!...si se mai mira de ce-l injura toata lumea !!!!!

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 22:23

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close