INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rotariu, acuze la adresa fostului club: "Nu am înțeles nimic"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 19:15

Iosif Rotariu a explicat motivele care au dus la plecarea nepotului său, Dorin Rotariu (22 de ani), de la FC Brugge la Mouscron.

"De când s-a schimbat noua conducere tehnică de la Brugge, lui nu i s-a dat nicio sansă, nici macar în meciurile amicale, de a arata ceva. Cand s-a dus la Brugge, eu cred că a arătat destul de multe, avea perspective destul de bune. Ce s-a întâmplat, habar nu am și nu pot să înțeleg. Mouscron nu cred că este un pas înapoi, important e să joci. La vârsta asta, când ești tânăr și e o echipă care în clasament stă destul de bine, nu cred că e un pas înapoi.

Important e să joace, să aibă meciuri în picioare și să crească din punct de vedere valoric. Nu am înțeles nici politica clubului, nu am înțeles absolut nimic. Dorin nici macar nu s-a intalnit cu noul antrenor când a plecat in vacanță.

El a plecat la echipă națională și apoi a avut încă o săptămână de vacanță față de ceilalți de la Brugge, dată de președintele clubului", a declarat Iosif Rotariu la Dolce Sport.

"Nu, nici măcar nu s-a întalnit cu el (n.r. cu Ivan Leko, antrenorul lui Brugge), nici vorbă că nu a respectat programul" Iosif Rotariu

12 meciuri
a jucat Dorin Rotariu pentru FC Brugge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  01 Septembrie 2017, 02:39

De inteles se inteleg lucrurile clare: 1. Baiatul (jucatorul de fotbal, ca fotbalist nu poate fi numit) nu are valoare de Belgia! 2. El nu are valoare nici de echipa lui Rednic, dar acolo exista interesul de comision, pe principiul : Il bag sa joace in echipa mea si daca se gasesc fraieri sa-l cumpere imi iau si eu niste comision din vanzare lui!

kos_tyn
kos_tyn  •  31 August 2017, 23:04

adevarul e ca pana la varsta de 22 ani nu ai inteles nimic

jensen
jensen  •  31 August 2017, 20:14

Iosif Rotariu n-a inteles nimi, niciodata. Sper sa nu fie de la operatia pe creier! Ar fi pacat ca un bisturiu sa dicteze judecata cuiva. Altfel, Rotariu e un jucator modest, fara veleitati fizice si tehnice. Dinamo a facut o afacere buna scapand de el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează