INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ruptură Ianis - Rangers?! Britanicii se tem că îl vor pierde pe internaționalul român dacă nu va fi lăsat la Jocurile Olimpice

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 14:48 / Actualizat luni, 31 mai 2021 15:04

Scoțienii se tem să nu se repete cu Ianis Hagi un conflict din 2004. Pe atunci, căpitanului albaștrilor, Craig Moore, nu i s-a permis să participe la Jocurile OIimpice, australianul părăsind clubul din Glasgow o jumătate de an mai târziu.

Într-o perioadă când se speculează continuu despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi de la Rangers, o paralelă făcută de jurnaliștii scoțieni aprinde și mai multe spiritele pe "Ibrox Park".

Ianis Hagi: „Eu am anunțat clar clubul de dorința mea"

Totul are legătură cu Olimpiada. Jucătorul plănuia să participe la marea întrecere de la Tokyo (23 iulie - 8 august), dar Steven Gerrard refuză să-l cedeze „tricolorilor" U23. Ar însemna ca Hagi să rateze întreaga pregătire și startul sezonului în Scottish Premier League și calificările Champions.

„Sigur că mi-ar plăcea să fiu la Jocurile Olimpice. E unic. Probabil că nu voi mai avea această șansă în carieră. Din păcate, noi, fotbaliștii, nu depindem doar de noi uneori. Eu am anunțat clar clubul despre dorința mea", a afirmat Ianis pentru Glasgow Live.

Managerul lui Rangers i-a retras banderola

Pornind de la această contradicție, Rangers News se întoarce în timp și reia scandalul „Craig Moore". În vara lui 2004, internaționalul australian, 29 de ani la acea vreme, era căpitanul albaștrilor, dar insista să participe la Jocuri. 

Atât de mult voia să fie la Atena încât a intrat în conflict cu Rangers, care a spus «Nu» de la început, păstrându-și răspunsul negativ. S-a ajuns la o ruptură totală, managerul Alex McLeish i-a retras banderola și l-a pus pe lista de transferuri. „Cangurul" a plecat la Borussia Mönchengladbach în ianuarie 2005.

Britanicii se tem ca situația să nu se repete acum, cu Ianis. Oferte tentante ar fi, cel puțin în presa vestică. De la Sevilla și Lazio.

15assisturi a oferit Ianis Hagi sezonul trecut la Rangers (plus 8 goluri), 12 numai în campionat, fiind cel mai bun pasator din Scottish Premier League

Citește și alte știri despre stranieri:

Ofertă imensă pentru Ianis Hagi » 8 milioane de euro, salariu fabulos! Gică Popescu: „Wow! Du-te acolo”

Daniel Isăilă și-a decis viitorul: „Niciun club din România nu-și permite să plătească acea clauză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
397732904465528
Octavian Go  •  31 Mai 2021, 19:20
Postat de matei007 pe 31 Mai 2021, 17:07

Atat Radoi cat si Ianis ar trebui sa faca un bine lotului olimpic si sa ramana acasa, respectiv la Glasgow.

Fa si tu un pustiu de bine si nu-ti mai varsa fierea in publis.

matei007
matei007  •  31 Mai 2021, 17:07

Atat Radoi cat si Ianis ar trebui sa faca un bine lotului olimpic si sa ramana acasa, respectiv la Glasgow.

dobrin
dobrin  •  31 Mai 2021, 16:45

Ce sa caute tocilarul la olimpiada?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close