INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rusescu, "condamnat" la Sevilla! Andaluzii au adus un atacant de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 18:29

Şansele ca Raul Rusescu să mai evolueze la Sevilla se diminuează considerabil.

Adus de la Steaua în schimbul a 2,2 milioane de euro, fostul golgheter al Ligii 1 a mai primit o lovitură.

Raul nu a prins lotul în primele două etape pentru că Unai Emery a considerat că vîrful nu este pregătit din punct de vedere fizic.

Sevilla a mai perfectat însă un transfer, tot un atacant, de această dată sub formă de împrumut. Este vorba de Denis Cheryshev (22 de ani) de la Real Madrid.

Rusul este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători de la echipa a doua a madrilenilor, pentru care în sezonul trecut a punctat de 11 ori.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
caminero
caminero  •  04 Septembrie 2013, 21:08
Postat de bazileon pe 01 Septembrie 2013, 19:53

Incet-incet se incropeste de o echipa all time a stelistilor din strainatate ce freaca banca de rezerve/tribuna, cu Ilie Dumitrescu, Dica, Paraschiv, Adrian Ilie, Cl. Raducanu, Lincar, Rusescu, Chiriches...; se pregateste Bourceanu!

Ei hai, că Adrian Ilie nu prea a frecat banca, totuși. Poate voiaia să zici de "fraxu" :) , adică Sabin Ilie.

ady_speed
ady_speed  •  02 Septembrie 2013, 15:26

Da frate, ce-i strain e bun, ce-i al nostru e prost. Nu v-ati saturat de atitudinea asta de rahat? Daca da asta 2 goluri umpleti pagina de comentarii laudative.. Nu mai e obez, nu mai e incet. Hai da-o incolo..

stelistu.batran
stelistu.batran  •  02 Septembrie 2013, 13:38

Spaniolii cand spun ATACANT noi romanii trebuie sa intelegem ca ei il vad ca pe un Marius Lacatus, Van Basten, Ibrahimovici, de ce nu Marcel Raducanu, etc. Rusescu saracu' a putut maxim la Steaua pentru ca Reghe l-a pus efectiv intr-o asezare din care el dadea niste goluri in momente in care practic nu te asteptai sa faca asta. la echipele mari insa nimic nu este speculativ, in sensul bun fotbalistic al cuvantului, acolo faza de atac se creeaza colectiv de la fundas/portar pana la omul care o baga MEREU in ate. Rusescu nu era nici pe departe de campionatul spaniol. mereu pe jos, mereu lent, mereu defazat. Multa sanatate si bafta, dar nu era de fotbalul mare.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează