INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

S-a întors roata! » Săpunaru a reintrat în graţiile antrenorului la Porto

Săpunaru jucase doar 442 de minute în acest campionat la Porto, marcînd două goluri
Săpunaru jucase doar 442 de minute în acest campionat la Porto, marcînd două goluri

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 22:29

După ce dezvăluise că fundaşul român face din nou parte din planurile echipei, Vitor Pereira l-a titularizat aseară în meciul de la Setubal.

Răsturnare de situaţie pentru Săpunaru la FC Porto. Vitor Pereira contează din nou pe el! Nu doar că l-a convocat şi şi-a schimbat la 180 de grade optica faţă de fundaşul român, care nu mai jucase tocmai din octombrie, dar l-a şi titularizat aseară în meciul de la Setubal, cu Vitoria.

"Săpunaru se pregăteşte bine, corespunde nivelului exigenţelor mele, şi acum face parte din planurile echipei. Este disponibil şi îmi place comportamentul său la antrenamente şi cum se integrează în lot. Mizez pe el şi poate oricînd intra în teren", a explicat tehnicianul "dragonilor".

În această iarnă, FC Porto a vrut să-l cedeze pe Săpunaru, dar negocierile cu Lazio au eşuat. Iar după ce titularul postului de fundaş dreapta, brazilianul Danilo, s-a rupt şi ratează tot restul sezonului, Vitor Pereira a decis să-l trimită neaşteptat în teren preferîndu-l înaintea lui Maicon.

114 zile au trecut de la ultimul meci al lui Săpunaru la Porto, timp în care a fost de 3 ori rezervă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează