STRANIERI  ·  UCRAINA

Șahtior a făcut scor cu Metalist, 5-0 » Pentru Lucescu urmează acum Real Madrid

Articol de — Duminica, 13 Septembrie 2015, 00:00

Un bun test pentru Șahtior înainte de startul grupelor Champions. Dar Luce nu s-a decis ce strategie va alege pe Santiago Bernabeu: "Încă mă gîndesc, pentru că noi nu știm să jucăm defensiv".

După cinci etape, în care pierduse un meci, 0-2 cu Dnepr, și remizase la Poltava (2-2), Mircea Lucescu nu mai putea irosi nici un punct în campionat. Și Șahtior a făcut un joc perfect la Harkov, unde Metalist nu mai este însă puternica echipă de acum cîțiva ani, o colonie argentiniană.

2-0 la pauză, 5-0 la final pentru portocalii, cu un prim gol extraordinar al lui Rakițki (șut de la 30 de metri în vinclu) și alte două reușite marca Alex Teixeira. Golgeter în Ucraina și sezonul trecut (17, egalul lui Bicfalvi), și acum. Cînd are 9 goluri în 7 runde.

Ce va fi însă marți, în fața Realului, la debutul în cel de-al 10-lea an în grupele CL cu Șahtior? "Ne-am încărcat pozitiv cu acest succes", spune Luce, care nu s-a hotărît cum va aborda confruntarea de la Madrid.

"Încă mă gîndesc asupra strategiei. De ce? Pentru că în Ucraina atacăm mereu, meci de meci, iar în Ligă trebuie deseori să jucăm mai defensiv. Problema e că noi nu prea știm să ne apărăm. De altfel, nici o formația ucraineană nu e bună în propriul careu".Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (1)

liviu.neagoe  •  13 Septembrie 2015, 09:11

Neinteresant, absolut neinteresant...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1