INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

Şahtior încheie cu o victorie clară turneul de pregătire

Razvan Rat
Razvan Rat

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 19:15

Cu o săptămînă înainte de reluarea campionatului din Ucraina, echipa antrenată de Mircea Lucescu a învins clar cu 5-0 pe chinezii de la Jiangsu Sainty, meci în care Raţ a fost titular.

Aflată la finalul perioadei de pregătire înainte de returul din Premier League, echipa Şahtior Doneţk a cîştigat "amicalul" cu Jaingsu prin golurile marcat de Stepanenko, Eduardo (penalty), Gai, Costa şi Moreno.

Fundaşul român din apărarea ucrainenilor a jucat în prima repriză, Lucescu schimbînd registrul tactic în al doilea mitan. În minutul 25, Raţ a fost avertizat cu un cartonaş galben de către arbitrul Artem Kuchin, din Kazakhstan.

După 19 etape, Şahtior este lider în Ucraina cu 12 puncte mai mult decît urmăritoarea Dinamo Kiev, rivala formaţiei din Doneţk. Cea mai bună clasare a chinezilor a fost locul 9, în sezonul din 2009.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează