INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Salvarea de la retrogradare, cadou la 22 de ani! Ionuţ Radu, sărbătorit pentru chemarea la naţională

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 11:45

Vestea convocării, în premieră, la naţionala mare pentru "dubla" cu Norvegia şi Malta din preliminariile Euro 2020 l-a motivat în plus pe Ionuţ Radu. Portarul român, care marţi va împlini 22 de ani, doreşte să-şi facă un dar anticipat din salvarea de la retrogradare cu Genoa.

Duminică seară, la Florenţa, se joacă viitorul echipei sale, aflată înaintea ultimei etape imediat sub linia salvării, pe locul 18. Depinde însă de jocul indirectelor şi, în primul rând de rezultatul lui Empoli pe San Siro cu Inter, care trebuie să câştige ca să prindă grupele Ligii.

Nu va juca în Serie B

La mijloc e miza imensă: Grifonul poate pierde 55 de milioane de euro dacă pică în Serie B, 44 de milioane doar din drepturile TV! În plus, şansele lui Radu de a rămâne la echipa lui Prandelli s-ar reduce drastic.

Deja Gazzetta dello Sport a anunţat că Inter se pregăteşte să-l răscumpere cu 12 milioane de euro pentru ca apoi să îl cedeze tot în Serie A. (DETALII AICI)

Ultima variantă este ca monedă de schimb pentru transferul mijlocaşului Lorenzo Pellegrini de la AS Roma, care caută un goalkeeper, după ce l-a trecut pe linie moartă pe suedezul Olsen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează