INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

SAMPDORIA - LAZIO 0-3 // VIDEO Ştefan Radu, apreciat după revenirea ca titular: „Il Boss nu poate fi contestat”

Articol de - Publicat luni, 26 august 2019 11:45

Exclus din lot în iulie, Ștefan Radu (32 de ani) a jucat tot meciul în victoria lui Lazio cu Sampdoria, scor 3-0, şi e din nou în graţiile clubului. „Rămâne o certitudine. Atent şi fără excese de ardoare. A gestionat bine banda stângă”, scrie presa italiană.

După două luni de zbucium, Ştefan Radu şi-a reluat în primire locul de titular în defensiva lui Lazio. Deşi în iulie era exclus din lot şi pus să-şi caute echipă, fundaşul român a început al 12-lea sezon în Serie A, tot ca om de bază în echipa lui Simone Inzaghi. La aproape 33 de ani, experienţa sa contează mult şi s-a văzut şi în meciul cu Sampdoria, câştigat la pas de biancocelesti (3-0), prin "dubla" lui Immobile şi reuşita lui Correa. 

„Toată lumea mulţumită”

„A suferit la început în faţa vivacităţii lui Gabbiani, dar s-a reglat apoi”, a comentat Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6. 

„Şi-a cerut scuze şi a făcut pace cu clubul. O veste bună şi toată lumea mulţumită. Il Boss nu poate fi contestat”, l-a lăudat agenţia lalaziosiamonoi.it. Completată de lazionews.eu: „Rămâne o certitudine. Atent şi fără excese de ardoare, Radu a gestionat bine banda stângă”. „Niciun pericol care să îl deranjeze. Şi cu ajutorul lui Lulici zona sa a fost sigură”, a conchis Corriere dello Sport. 

Cel mai fidel jucător în activitate din Serie A are acord cu Lazio până în 2021 şi i s-a promis o funcţie în conducerea clubului după retragere. 

6,5este media notelor primite de Ştefan Radu în presa italiană pentru evoluţia cu Sampdoria. Cel mai mult i-a dat Il Messaggero, 7

AS ROMA - GENOA 3-3 

„Nevinovat la goluri, a limitat daunele”

Celălalt Radu din Serie A, portarul Ionuţ, a avut o seară foarte grea pe Olimpico, unde a primit trei goluri de la Ünder, Džeko şi Kolarov în ceva mai mult de o repriză de foc contra Romei. „Nu are vreo vină particulară, în plus a reuşit câteva intervenţii salvatoare la Džeko şi Cristante”, a scris Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6. „Inocent la goluri, a limitat daunele suferite de Genoa”, a remarcat Corriere dello Sport, unde a primit 6,5. 

VEZI ȘI:

De ce Matthijs De Ligt lustruiește banca la Juventus: „Încă lucrez la acomodare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează