INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Sânmărtean este liber şi îşi caută echipă » Ce spune despre revenirea la Steaua: "Ce să fac dacă nu sunt dorit?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 22:29

Lucian Sânmărtean s-a despărţit de Al Ittihad şi îşi caută o nouă echipă.

În vârstă de 36 de ani, mijlocaşul este decis să mai joace şi a vorbit despre  viitorul său şi despre o posibilă revenire la Steaua.

"Încă nu mi-am găsit echipă. Am ceva discuții cu formaţii din țară, dar nu s-a concretizat nimic. Eu aștept oferte. Cred că mai pot juca cel puțin un an sau doi. Simt că pot să duc. Aș mai vrea să mai joc dacă îmi găsesc ceva. Dacă nu găsesc, asta este, o să pun ghetele în cui.

Toată lumea zice că sunt bun, dar că sunt în vârstă. Eu nu vreau să fiu penibil. Ştiu că mai pot juca. Când nu o să mai pot, o să pun ghetele în cui. Dar aș mai juca de așa de plăcere, un an sau doi.

La Steaua am petrecut o perioadă foarte frumoasă a carierei mele, dar dacă nu sunt dorit nu am ce să fac", a spus Sânmărtean pentru Digi.

6 goluri
a marcat Sânmărtean pentru Al Ittihad în sezonul trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  25 Iulie 2016, 08:56

Il vrei la fcsb?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Iulie 2016, 08:28

...omul e terminat pentru fotbal ...dar vrea bani multi la semnatura si salariu baban ...nu i da nimeni banii pe care i cere el ...sa se retraga sau sa fie rezonabil in pretentii ...

plischi
plischi  •  25 Iulie 2016, 06:33

un an cel putin ar putea chiar sa predea niste lectii in oricare dintre cele *** paparude (am inclus aici si giulestiul, asa rapidist cum ma vedeti).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează