INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Șansa lui Cristian Ganea la Athletic Bilbao: „Vreau să rămân și să mă lupt pentru locul meu în echipă”

FOTO: El Correo // Cristi Ganea la Bilbao
FOTO: El Correo // Cristi Ganea la Bilbao

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 18:19

Transferul lui Mikel Balenziaga (31 de ani), de la Athletic Bilbao la Valladolid, i-ar putea deschide lui Cristian Ganea (27 de ani) calea spre titularizare.

Revenit la Athletic Bilbao după împrumutul la Numancia, Cristi Ganea poate rămâne la clubul basc.

O mutare la alb-roșii i-ar putea deschide lui calea spre titularizare în echipa lui Gaizka Garitano. Mikel Balenziaga se va transfera aproape sigur la Real Valladolid, un adversar mai puțin pentru Ganea pe flancul stâng.

„Vreau să mă lupt pentru locul meu. Nu-mi doresc să mai plec împrumut. Aștept să primesc o șansă. Dacă nu acum, atunci când? Aștept această șansă de a juca două-trei meciuri consecutive”, le-a declarat fundașul stânga jurnaliștilor spanioli.

A debutat pe 28 octombrie 2018 la Bilbao, într-o partidă de Copa del Rey cu Huesca, intrând pe teren în minutul 73. Și a jucat primul meci în LaLiga cinci zile mai târziu, la 0-3 cu Levante. Atunci, s-a accidentat și a ieșit la începutul reprizei secunde.

VEZI ȘI:

VIDEO Răzvan Marin a început pregătirea la Ajax: a venit la stadion cu superbolidul pus la dispoziție de club: „Sunt foarte fericit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rivaldinho
rivaldinho  •  08 Iulie 2019, 21:37
Postat de lapusneanul pe 08 Iulie 2019, 19:49

autorule, de cand e bilbao o forta ? :)

De cand are stadion nou si a jucat finala Ligii Europa, ba in afara ultimului sezon a fost mereu pe 4 sau pe 5 sau pe acolo. Nu a vandut jucatori care City si Chelsea? Altfel cred ca aratau diferit.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iulie 2019, 19:49

autorule, de cand e bilbao o forta ? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează