INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Șansă pentru Chiricheș » Românul poate profita de mutarea pe care vrea s-o facă Chelsea!

foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2016 19:24

Kalidou Koulibaly, 24 de ani, este în vizorul lui Chelsea, după un sezon foarte bun în tricoul lui Napoli, cu care a terminat pe locul secund în Serie A.

Senegalezul a jucat în centrul apărării napoletane cu Raul Albiol, iar cei doi au demonstrat că formează o pereche solidă în fața atacanților din Serie A.

Chiricheș este în lotul României pentru CE din Franța, iar o prestație bună acolo i-ar putea convinge pe șefii lui Napoli să-l păstreze.

20 milioane €este cota lui Koulibaly

Golul plecarii senegalezului la Chelsea ar urma să fie umplut de către internaționalul român, Vlad Chiricheș, care a prins doar 17 meciuri sub comanda lui Maurizio Sarri.

42 de meciuri a jucat Koulibaly în acest sezon pentru Napoli

Antonio Conte, noul antrenor al "albaștrilor", îl cunoaște foarte bine pe Koulibaly din campioantul Italiei. Cum Chelsea l-a ratat pe Rudiger, de la Roma, Abramovici s-a reorientat către un alt fundaș din Serie A.

Koulibaly ar urma să ajungă pe "Stamford Bridge" în schimbul a 30 de milioane de euro, conform gianlucadimarzio.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1016927518388703
Nicon Nicolaescu  •  02 Iunie 2016, 19:46

...daca vreodata se transfera senegalezul ...Napoli o sa aduca un fundas cam de aceeasi valoare ...pe kikirichi il asteapta ...desertul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează