INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Scandal după o nouă victorie a lui Boloni: "Am fost furați! Poate că domnii au băut ceva"

FOTO: http://www.voetbalnieuws.be
FOTO: http://www.voetbalnieuws.be

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 09:43

Antwerp, formația lui Loți Boloni, a trecut de Oostende 2-0 și a ajuns la doar trei puncte de lider. Antrenorul atrage atenția: ”Nu putem visa la titlu. Ar fi o mare greșeală să nu ne purtăm natural”.

Antwerp și-a revenit din șocul înfrângerii cu Genk, 2-4 acasă, după 2-0 la pauză, și și-a reluat șirul victoriilor. Are două la rând, cinci în ultimele șase etape. După 2-0 la Liège, 2-0 pe propriul teren în fața lui Oostende. Ambele goluri marcate de Mbokani, cel care l-a ajutat pe Loți Bölöni să câștige titlul în Belgia cu Standard, în 2009.

"Nu putem visa la titlu. Vedem cum ne privesc oamenii în ultima vreme, dar ar fi o mare greșeală să nu ne purtăm natural și să începem să visăm. Nu e încă momentul", avertizează antrenorul roș-albilor. "Unele lucruri sună frumos, îți mângâie egoul. Totuși, dacă vrem să ne împlinim visul, trebuie să muncim. Mult și intens".

Au cerut două eliminări și un penalty

Victoria lui Antwerp este însă contestată de adversari. Și jucătorii, și tehnicianul lui Oostende protestează. Susținând că, la fel cum a fost eliminat Nkaka, mijlocașul oaspeților (43, cu ajutorul VAR), puteau fi trimiși la cabină Bolingi și Mbokani, tot pentru atacuri agresive. Le mai reproșează arbitrilor că le-a refuzat un penalty la hențul lui Ivo Rodrigues.

"Nu pot înțelege de ce arbitrul nu a revăzut faza de la acel 11 metri. Am fost furați", afirmă mijlocașul Vandendriessche, în timp ce fundașul dreapta Capon e și mai dur: "Poate că domnii din dubă, asistenții VAR, nu erau pregătiți, poate că au băut ceva". 

"Nu putem pica în capcana visului unor analiști. Poate că ei nu au văzut a doua repriză cu Genk. Sau au uitat-o prea repede"Loți Bölöni, antrenor Antwerp

"M-am săturat. Nu mai vreau să aud explicațiile lor tâmpite. Arbitrul a fost norocos că nu eram pe teren. Sunt foarte furios"Gert Verheyen, antrenor Oostende

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează