INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Scandal după victoria lui Gaziantep! Președintele adversarei a aruncat cu sticla când l-a văzut pe Marius Șumudică

Marius Șumudică, euforic după victorie // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică, euforic după victorie // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 08:28 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 09:05

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a câștigat un meci important pe terenul lui Denizlispor, 1-0, iar la final s-a iscat un scandal uriaș.

Elevii lui Marius Șumudică, clasați pe 9, s-au impus pe terenul echipei de pe locul 12 grație unui gol marcat de Guray Vural în minutul 24, iar la final au sărbătorit victoria pe teren.

Presa turcă scrie că Marius Șumudică și jucătorii săi s-au bucurat în fața tribunei oficiale și i-au dedicat succesul președintelui lui Gaziantep, Mehmet Büyükekşi. „Președinte, această victorie e pentru tine!”, a strigat portarul lui Gaziantep.

Șeful lui Denizlispor, criză de nervi

Bucuria lui Șumudică și a jucătorilor lui l-a enervat pe Ali Cetin, președintele lui Denizlispor. Acesta, aflat și el la tribuna oficială, a aruncat cu o sticlă de plastic  pe teren, unde se aflau Șumudică și portarul Guvenc, scriu turcii. Jucătorii și staff-ul celor două echipe au creat un meleu pe teren, dar situația s-a calmat rapid.

După 30 de meciuri, Gaziantep este pe locul 9, cu 38 de puncte, fiind neînvinsă de patru meciuri. Etapa viitoare o va întâlni pe Konyaspor, locul 17. Denizlispor este pe 12, cu 32 de puncte.

Cred că am jucat un fotbal frumos. Nu sunt diferit de ceilalți antrenori locali. Vreau să am pașaport turcesc! Sper să-l iau și să lucrez cât mai mulți ani aici! Aceste trei puncte ne vor ține în prima ligă. Nu am pierdut niciun meci de la reluare. Mai avem alte patru partide și vom încerca să obținem maximum de puncte. Nu suntem în vacanță
Marius Șumudică

VIDEO. Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Zidane cel pragmatic » Real Madrid n-a mai fost de 33 de ani lider cu atât de puține goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
864630780329388
Ionel Dobre  •  04 Iulie 2020, 14:08

Hmmm...nu-i chiar asa. Spre exemplu, Stefan a platit tribut catre Inalta Poarta, ca se saturase de atatea victorii, Mihai, dupa batalia de la Calugareni, la drum de seara, trecea muntii in Transilvania...

andrei.f
andrei.f  •  04 Iulie 2020, 12:29

*** nu scapă fără o bătută ca la carte. Gura bate *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Iulie 2020, 10:39

Cum e turcul, și pistolul. Aș mânca o baclava, că tare mă mai taie la ramazan. —— Bravo Șumi! Arată-le că nu degeaba rumânii-s tari și că au bătut turcimea când și cum au vrut, cum zice istoria, de la Ștefan la Podul Înalt, Mihai Viteazul la Călugăreni, Gică Hagi și Popescul pe Ali Sami Yen :) și acum dumneata la ei acasă. :) Güle güle!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează