INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Scandal monstru la Sparta Praga » Stanciu, Niță, Chipciu și Vătăjelu, dar și alți opt jucători ai echipei refuză să se mai antreneze!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 17:39

Conflict uriaș în fotbalul din Cehia! Vestiarul celor de la Sparta Praga a "explodat" în această dimineață când mai mulți jucători ai echipei au refuzat să mai facă antrenamentele sub comanda tehnicianului Scasny Zdenek.

Printre cei 11 jucători care au refuzat să se antreneze  sunt și cei patru jucători români aflați sub contract cu clubul din capitala Cehiei: Nicușor Stanciu, Florin Niță, Alexandru Chipciu și Bogdan Vătăjelu.

Scandalul a început după ultimul meci din acest week-end, când Sparta a pierdut 1-0, pe teren propriu cu Teplice, iar fanii au luat cu asalt clubul și au făcut un scandal monstru.

Jurnalștii cehi au dezvăluit pentru GSP că totul a pornit de la antrenorul Scasny Zdenek care n-a mai câștigat niciun meci de o lună: Sparta are două înfrângeri și-un egal. Mai mult, Nicușor Stanciu a încasat ieri cel de-al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat pentru ultimul meci din acest an, cu Pribram.

Sparta este pe locul 5 după 18 etape, la 15 puncte de liderul și marea rivală, Slavia Praga.

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
147259629210475
Valentin Onea  •  11 Decembrie 2018, 08:41

Unde se duc romanii, se alege praful. .....Mai ales cu jucatori spalati de la Becali.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 03:04

Salarii de lorzi. Le este dor de casă.

valii_sv
valii_sv  •  11 Decembrie 2018, 00:10

Cica antrenorul nu a mai castigat nici un meci de o luna ! Nu stiam ca joaca antrenorul in teren si nu grevistii !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează