INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCHIMBĂRI LA INTER

Vine Benitez, Chivu trece rezervă?

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Viitorul lui Rafa Benitez, care ieri a fost dat afară de Liverpool, se îndreaptă tot mai mult către locul lăsat liber de Mourinho. "Gazzetta dello Sport" dezvăluie azi principalele obiective de mercato ale tehnicianului spaniol şi cum ar arăta formaţia tip a Interului în sezonul viitor.


Din schemă ar sări Cristi Chivu, cotidianul roz văzîndu-l titular pe Santon pe flancul stîng şi cu şanse infime să joace stoper înaintea perechii sudate Lucio - Samuel. Altă schimbare ar putea fi pe flancul drept, acolo unde dacă pleacă Maicon la Real ar veni Carragher. Nu este singurul fost elev de la Liverpool pe care Benitez l-ar lua la Milano. Mascherano este vizat de Benitez ca al doilea închizător, în locul lui Zanetti, iar Kuyt poate fi o alternativă la Balotelli, în acelaşi modul tactic 4-2-3-1 folosit şi de Mourinho.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
aldo45
aldo45  •  04 Iunie 2010, 16:34
Postat de pe 04 Iunie 2010, 12:10

ce nu stie Benitez este ca Chivu va pleca la Real. hahaha

Sansa de a ajunge la Real e la fel de mare cu sansa ca economia Romaniei s-o depaseasca pe cea a Germaniei. Apropo, Chivu in finala a fost pilaf, si-a batut joc de el Robben, noroc c-a fost dublat de celalalt fundas altminteri dadea 1-2 goluri Robben.

 •  04 Iunie 2010, 15:37

CHIVU ERA REZERVA SI PANA ACUM. A FOST TITULAR DE CONJUNCTURA!

 •  04 Iunie 2010, 12:57

Da chivu e slab!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează