INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Scoțienii au venit în România și au vorbit cu Gică Hagi despre Ianis: „E numărul 10 perfect! Îi place presiunea, s-a născut cu ea ”

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 18:10

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a dat un interviu cotidianului The Athletic în care a vorbit în special despre fiul său, Ianis (21 de ani), și despre transferul la Rangers.

 Scoțienii de la The Athletic au venit la Constanța pentru un interviu cu Gică Hagi despre Ianis Hagi și împrumutul lui de la Genk la Rangers.

„Îi place presiunea! S-a născut cu ea. Dacă joci la nivel înalt, trebuie să trăiești cu asta. Ce înseamnă presiunea? Fanii se așteaptă ca tu să câștigi. Nu ai de ce să te temi, îți dă energie pozitivă”, a declarat antrenorul Viitorului. 

„Regele” crede că „Ianis poate progresa la creativitate jucând la Rangers. Poate face diferența în ultimii 30 de metri. E numărul 10 perfect. Lovește bine mingea cu ambele picioare, e creativ, verticalizează, excelent la fazele fixe. Poate juca și pentru numărul 9, oferind pase decisive”.

 Întrebat cât de sus poate ajunge, Hagi a răspuns: „Nu-mi dau seama. Cred că poate avea o carieră mare. Timpul ne va spune”.

Citește și:

Dave King, președintele lui Rangers, jefuit în plină stradă: „Erau 4 bărbați! Unul a îndreptat pistolul spre capul meu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
sasesase
sasesase  •  12 Februarie 2020, 08:05

Frumușică e Kira ...dar na , lui Nelu Crăciunescu ii place de Ianos...... încurcate sunt căile Domnului...bine că nea Crăciunescu a fost arbitru , de casa al Stelei, și nu preot sau duhovnic

sasesase
sasesase  •  12 Februarie 2020, 08:01
Postat de deusdat pe 12 Februarie 2020, 01:27

Diseară Ianis dă două cu Kilmarnock.

Cornere?

lake1001
lake1001  •  12 Februarie 2020, 02:37

De Hanca nimic? E titular, e pe primul loc cu echipa, are 8 goluri.... mai are lumea copii fotbalişti, dar ăsta a speriat universul si ingretosat 22 de miliiane de români.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează